Det er mandag, og det er egentlig ret OK..

Rejselyst og dagdrømmeri på en solskinstirsdag!

IMG_3863

Sommeren er så småt begyndt at vise sit solbestrålede ansigt for os, og det gør mig så glad (yaaaay). Alt bliver nemmere og sjovere, er det ikke rigtigt?! Men, let’s face it, solen og varmen, er jo altså ikke altid sådan til at regne med her i ellers kolde Danmark. Derfor higer jeg enormt efter at komme ud og rejse og opleve nye og spændende ting, dog lyder planerne en del anderledes for mig i år. Sidste år, var jeg på hele to ferier – nemlig en uge til hhv. Rom og Paris, så ja, I kan jo nok fornemme, at det pludselig bliver helt tomt denne sommer 😉

Da jeg rejste til Rom med min dejlige veninde i sommers, var det min første ‘rigtige’ tur til Rom, udover min studietur for mange år siden efterhånden. Jeg forelskede mig øjeblikkeligt i byen og alt hvad den har at byde på. Jeg er VILD med både stemningen og kulturen! Og for ikke at glemme maden! Pasta, pizza og gelato, det må altså være noget for de flestes smagsløg. En tur til Rom, er en oplevelse i sig selv. Jeg var blandt andet i Peterskirken, Colloseum og diverse andre ‘must see’ turist atraktioner. Ellers nød jeg byen for fuld hammer og spiste masser af gelato på ‘Den Spanske Trappe’. Dog vil jeg liiige sprede lidt ekstra krymmel ud over den skønne by, som Rom nu en gang er. Butikkerne er nemlig tip top, så shopping er der massere af – og man kan især spare klejner ved at shoppe i Mango og ZARA, som er lidt billigere end herhjemme! GO shopping.

Det var også min anden gang til Paris (the city of love). Der noget helt særligt over at besøge en by for anden gang. På den måde, er der nemlig mere tid til at udforske nye og anderledes steder, end de mere turistede atraktioner, som man jo selvfølgelig gerne vil opleve første gang. Jeg elsker elsker elsker den hyggelige stemning som Paris netop giver. Morgenmad på diverse fortorvscafeér er et must. Prøv især ‘Latinerkvarteret’, som ligger omkring ‘Notre Dame’. Det er ét af de bedste restaurantsteder i Paris, og der er vitterligt noget for enhver smag. Der er forskellige slags cafeér som byder på hver deres oplevelse! Derudover byder ‘Latinerkvarteret’ på en kunstig strand ved ‘Quai Du Louvre’, så der er også rig mulighed for at sole sig i sandet. Skriv endelig i kommentarfeltet, hvis I skal bruge flere tips og tricks fra de to fantastiske byer!

Lige nu drømmer jeg mig langt væk til Tel Aviv, som forhåbentlig bliver mit næste rejsemål 😉 Jeg håber og drømmer, og det må man jo heldigvis gerne, indtil videre må jeg nyde København – men den kan nu også noget, vores lækre by <3

God solskinstirsdag derude!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er mandag, og det er egentlig ret OK..