Rejselyst og dagdrømmeri på en solskinstirsdag!

Eksamensstress og overspringshandlinger!

 

TalblindDe næste 3 måneder er jeg jo, som beskrevet tusindvis af gange efterhånden,  i praktik i Townhouse sammen med de to lækreste damer (Fie & MM), and I love it! I dag hjælper jeg Fie fra ‘Gobabygo’ med en masse forskellige ting, blandt andet ordrebekræftelser og opdatering af de sociale medier. Og så venter vi spændt på at se søde Mette Maries (twinpeaks.dk) blondering, som hun er ved at få lavet nede hos Gun-Britt Coiffure – Så nu må vi se om vi overhovedet kan genkende hende 😉

Her er vitterligt ALT for hyggeligt. Så hyggeligt, at jeg nærmest har glemt alt om min bacheloreksamen, som jeg allerede skal op til nu på onsdag (om en uge, say what). Jeg stresser derfor en bitte smule (meget faktisk). Mest af alt, fordi jeg bruger det meste af mine vågne timer i praktikken, og når jeg har fri er der bare 1000 andre ting, som jeg gerne vil nå. Overspringshandlinger længe leve! Men når alt kommer til alt, så er den eksamen altså lige rundt om hjørnet, og den SKAL bare nailes for vildt – så forberedelse skal der til!!

Er der nogen af jer, som også skal op til enten bacheloreksamen eller andre eksaminer, inden det for alvor kan blive sommer? Jeg vil glæde mig over at jeg er bachelor lige om hjørnet, tænk at 3 år kan gå så hurtigt – time literrally flies!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rejselyst og dagdrømmeri på en solskinstirsdag!