SOMMER I KØBENHAVN

On my wishlist <3

 

 

IMG_9538

 

Åh, sikke da et kedeligt vejr det har været i dag, heldigvis har jeg bare været på arbejde, but still. For præcis et år siden, gik jeg rundt i bare ben og bare arme – ja der var bestemt ikke meget tøj på kroppen 😉 Det er ikke ligefrem hvad man kan sige om juni 2015, tværtimod. I år er det lige som om, at sommeren ikke rigtig vil sætte i gang, øv altså! Desværre er der bare ikke så meget at gøre ved det.. og det skal da slet ikke holde mig fra, at kigge på lækkert sommertøj alligevel!! Jeg har fundet fire ting, som jeg simpelthen bare må eje denne sommer (jeg kan vitterligt ikke leve uden).

Det er altsammen fra Ganni  – det mærke kan altså bare ét eller andet.. Jeg er vild med det <3

Håber I har haft en skøøøøn weekend, med vin, høj musik og hvad der ellers hører til 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMER I KØBENHAVN