I LOVE THEM GOLD - guld og glitter i alle afskygninger

XXL ON MY MIND ;)


IMG_9986.JPG

Fridag og sommer, går som regel temmelig godt hånd i hånd – og dette udnytter jeg til fulde i dag! Lige præcis, som jeg sidder og skriver dette indlæg vil jeg påstå, at jeg har det bedre end blommen i et æg 😉 Det har jeg af flere grunde. Jeg har fri, solen er på sit højeste og viser sine XXL stråler det bedste den har lært. Jeg kan, for første gang i år, iføre mig bikini, og alt hvad der på ingen måde minder mig om vinter. Jeg ELSKER dig sommer! Jeg har ligget i min fantastiske gård det meste af formiddagen og eftermiddagen i håb om, at mine ellers ret så blege vinterstænger kunne få sig en overordentlig overhaling indenom. Jeg har talt med en skøn veninde, som jeg savner, hørt radio (p3 og p7, off course) og gået en tur forbi min lokale grønthandler, hvor jeg købte danske
jordbær og en kæmpe vandmelon. Som jeg lå der på tæppet, drak en utrolig lækker hjemmelavet iskaffe (frappé, om man vil) og kørte en masse lækkerier indenbords, kunne jeg ikke næsten ikke andet, end at lade tankerne flyve afsted og bare nyde stilheden.

MagicMikeXXLSenere i dag, skal jeg med 6 søde piger ud og spise sushi til den store guldmedalje efterfuldt af, den måske mest svedende og sexede, forpremiere på Magic Mike XXL – ohh yeah, you heard me.. Jeg glæder mig sindsygt meget, til en girl night out med masser af guf til alle sanser 😉

Alt i alt, en dag og aften bestående af intet mindre end XXL i spandevis, jeg er vild med det (mere af det, tak). Det var hermed dagens solskinshilsen herfra <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I LOVE THEM GOLD - guld og glitter i alle afskygninger