KALENDEREN SIGER JULI

Varmegrader: Amagerstrand & grillhygge i store mængder

 

 

Jeg håber at I alle har nydt at sommerens indspark. Tænk sig en gang – hvor nemt det hele bliver, når varmegraderne stiger. Jeg mener, folk er glade og det er muligt at være udenfor i tide og utide. Varme sommernætter bliver pludselig en realitet og det påvirker altså danskerne i høj grad. Det er skønt og trist på én og samme tid, fordi at det jo ikke er særlig mange af de dage om året tilsammen. Men fantastisk er det og hvor er det dejligt, at alle pludselig smiler om kap på deres vej – og jeg kan slet ikke lade være med at følge trop og gøre det samme. Damn it’s good! Sommerflirteri set igang! 😉

De sidste dage har undertegnede brugt på massere af sommerhygge. Fredag stod den på min søsters fødselsdag, hvor hun havde inviteret til rigtig barbecue i hendes gård. Her var der fint pyntet op med flag, blomster i alle afskyninger og lækker lækker mad på grillen, alt i mens at børnene lavede snobrød. Sidst på aftenen spillede vi tennis og hyggede til langt ud på aftenen. Jeg er vild med sådan nogle sommeraftener, så kan det altså ikke blive meget bedre! Igår hoppede min veninde og jeg op på vores jernheste, og bevægede os afsted mod Amagerstrand, som i min optik er én af de allerbedste og hyggeligste strande i København (pånær lige Bellevuestrand, off course)! Jeg er vild med, at det føles helt ferieagtigt og at det kun ligger et stenkast væk. Solen havde valgt at forråde os en smule og var altså ikke på sit allerhøjeste, så det var lige en anelse koldt af bevæge os helt ud i vandet. MEN, vi kom ud til knæene, og kom altså i vandet for første gang i år 😉 Vi havde begge taget bøger med, men vi fik snakket løs i stedet, haha. Så det blev ikke til meget sommerlæsning. Jeg er nemlig begyndt på bogen Flaskepost fra P  af Jussi Adler Olsen, som ifølge min veninde skulle være helt fantastisk. Jeg har allerede set filmene, og ærgerdede mig over ikke at have læst bøgerne – så nu må moi her altså igang med det.

IMG_0071

Som afslutning på vores første strandtur i 2015, snuppede vi en iskaffe og en juice på en hyggelig strandcafe, inden vi cyklede afsted til endnu mere grillhygge. Vi var nemlig inviteret hjem til min søde venindes søster, hendes mand og børn til vores helt store begejstring. For hvem kan stå for pølser og diverse lækkerier på grillen? Ja jeg kan ihvertfald ikke, jeg elsker nemlig at grille! Jeg har desværre ingen billeder heraf, for tiden fløj simpelthen afsted. Og så synes jeg bestemt at det er vigtigt, at huske at befinde sig i nuet og lægge telefonen væk, bare en gang i mellem 😉

God søndag, og lad os håbe at vejret fortsætter, for helt ærligt jeg er slet ikke færdig med sommersol, grillhygge i store mængder og varmegrader så det batter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KALENDEREN SIGER JULI