Varmegrader: Amagerstrand & grillhygge i store mængder

SIMPLY THE BEST

 


Jeg har endelig, efter LANG tid søgen, fundet den helt perfekte og ikke mindst super fine … røde neglelak 😉 Høhø. Jeg har været på den længste jagt nogensinde, og prøvet den ene røde neglelak efter den anden (ja det lyder helt som den store dating jungle) og kastet Gud ved hvor mange penge i hovedet på de mange kosmetik firmaer. Men, lige pludselig skete det. Til min store overraskelse, var den lige for øjnene af mig, som en anden Prince Charming. Den lyste op og jeg tænkte, at nu måtte heldet være med mig. Jeg skyndte mig hjem bare for at prøve den (oh I know) og I kan tro, at den var som sendt fra himlen – lige den fantastiske blanding af rød og koral.

Den er fra Sally Hansen og hedder 560 Kook A Mango. Den er er genial, for den tørrer nemlig på under et minut, ligesom vi kan lide det!! Ikke sandt de damer? (Indsæt selv en laber emoji) 😉  Jeg sværger normalt til mærkerne Essie og Chanel, når det kommer til neglelakker – men Sally Hansen er altså blevet en kærkommen favorit og som måske endda ender med at snige sig indenom og stjæle førstepladsen. Hermed et lille dulle tip, hvis der er andre end mig, som leder efter the perfect red. God mandag aften og masser af (røde)sommervibes herfra!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Varmegrader: Amagerstrand & grillhygge i store mængder