SIMPLY THE BEST

Outfit: Jeg elsker sæt, punktum!

Se mit nye sæt, er det ikke fint? (Taget med iPhone 5, so sorry)! Det er ikke altid let at være på SU og samtidig have lyst til alle de dyre og fine mærker, som florerer rundt derude. Derfor er det nogen gange nødvendigt at holde igen, og at de mange highstreet butikker derfor gør det muligt at se nogenlunde fashionabel ud, for en overkommelig pris, er intet mindre end fantastisk. Jeg synes især at H&M leverer en masse lækre og affordable styles ind i mellem og H&M you did it again! Det viser mit nye sæt ihvertfald til fulde, synes jeg selv. Det er så smukt og enkelt og  ligner noget til en million (næsten)! Man kan ihvertfald gøre sit, for at hjælpe 😉 Jeg kan desværre ikke finde overdelen online, men modellen er til at finde her, dog bare i andre print. Dog ved jeg, at den er til at støve frem i én af de mange fysiske butikker, deriblandt strøget. Shortsene fås online lige her.

Alligevel prøver jeg (i mit hovede ihvertfald), at spare sammen til denne fine YSL skuldertaske, som jeg bare må eje. Jeg har længe ville have den, men økonomien synes ikke helt til at kunne klare et sådan beløb. Min bankrådgiver vil sikkert også beklage sig en smule og ærlig talt, så synes jeg det er ret så mange mønter for en ellers yderst lækker fætter. Der er hele tiden så mange andre ting, som jeg også gerne vil have, blandt andet sættet længere oppe – og det sætter jo ligesom en stopper for denne opsparing gang på gang. Jeg er god til at spare sammen og har egentlig altid været det. Jeg bruger lidt og sparer lidt, så jeg på den måde altid kan klare mig ved dårlige tider. Det lyder helt filosofisk, men det er en ting jeg er vokset op med, og virkelig godt kan lide. At kunne købe noget hvis jeg virkelig brænder for det, altså i det små, det er en ting jeg sætter stor pris på. Og dette er især noget jeg kan mærke her op til de mange udsalg, bare lige, at kunne købe én ting, som jeg måske ellers ville have fortrudt, høhø!

PS. Der er efterhånden blevet spurgt en del til de øreringe, som jeg eksempelvis ifører mig på billedet, fra dagens håropsætning på @TWINPEAKS instagramprofil. Jeg kan hermed fortælle jer, at de er til at finde hos Maanesten, som laver de smukkeste hverdagssmykker, lige her.

Et lille OOTD, som blev til en mindre roman, værsgo! Hav en helt igennem fantastisk mandag aften (det som er tilbage af den), og brug så nogle penge, jeg har hørt en lille fugl synge om, at danskerne er positive over økonomien igen 😉

1 kommentar

  • […] Apropos shopping, så var der en del, der i dette indlæg spurgte til yndige Isabellas fine sæt og ikke mindst klædelige øreringe. Hun har skrevet et bette indlæg om netop de ting – og det faktum, at SU kan vanskeliggøre realiseringen af materialistiske drømme, og det kan læses på hendes blog her. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIMPLY THE BEST