Outfit: Jeg elsker sæt, punktum!

REGNVEJR I JULI

palm-tree-in-the-sky

Har sommeren virkelig for alvor forrådt os? Jeg forstår simpelthen ikke sommeren i Danmark, men det er jeg vidst ikke alene om. Vi har lige akkurat at vænnet os til bare ben og varme nætter udendøre, inden at solen tager på en længere ferie! Det er altså ikke det samme uden og dagene synes, for mit vedkommende, lynhurtigt triste og kedelige. Grillaftener er pludselig umulige og hvad dælen skal man dog med en altan, når det konstantos regner ned på den? Set på den lyse side, så behøver jeg ikke at vande mine altanblomster, som jeg vidst har forsømt en smule det sidste stykke tid. Jeg måtte skifte nogle af dem ud, fordi de simpelthen døde fra mig, UPS! 😉

Bortset fra det, så har jeg sommeferie, eller det vil sige fridage, når jeg ikke er i Townhouse-praktikken. Det gør, at jeg kan slappe af og pludselig nå de 117 ting, som normalt er helt umuligt. Jeg nyder de hyggelige morgener, hvor jeg kan ligge i sengen og skiftevis hører p3 og p7, spise vandmelon og drikke kaffe. Jep, det er min ganske nye sommer morgenturine, og det er slet ikke tosset. Her kommer Netflix ind i billedet, som åbenbart bliver min plan B, udover rengøring, bevares! På en dag hvor det vidst er klogest at blive indendøre. Netflix er en kær ven – og kan jo som bekendt byde på mange fantastiske film, serier og ikke mindst lækre fyre i spandevis. For hvem kan sige nej til, Mike Ross og Harvey Spector fra Suits eller Scofield fra Prison Break, that I can’t.. Jeg har endnu en gang, afsluttet ‘mine’ serier. Jeg sluger dem råt, og har allerede set de nyeste sæsoner af Orange is the new black, Suits og Orphan Black, og må atter en gang vente på nye sæsoner! Singlelivet er ikke altid lutter lagkage, så man må jo finde trøst i noget, ikke sandt? 😉

God regnvejrsdag til alle! Måske er det en god ide til lidt online shopping 😉 Ps. Nye serieforslag modtages med kyshånd!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit: Jeg elsker sæt, punktum!