REGNVEJR I JULI

Veninder, grin og at leve i nuet

IMG_0215

Jeg havde igår inviteret to skønne tøsepiger, nemlig mine to allerbedste veninder, til torsdagsmiddag i form af raclette og masser af pølser, som på sin vis da må høre til sådan en look-alike grillaften 😉 Fordelen ved denne non-hippe 90’er raclette er, at man som vært(inde) ikke skal stå i køkkenet, mens ens gæster venter (eller hjælper til). Man kan på forhånd forberede de fleste ting, og sammen sidde og hygge sig med at putte diverse ting på ‘grillen’. Jeg elsker den måde, at være sammen om maden på, og samtidig kunne sidde og snakke, uden at stresse i køkkenet og hele tiden skulle tjekke, vende og røre. For mig handler det virkelig om at være i nuet, når jeg er sammen med nogen. OG vi hyggede os umådeligt meget og grinte til langt ud på aftenen, så meget at det rent faktisk kan mærkes i dag! Se dét er en aften der vil noget i min bog, nuvel.

IMG_0209

Begge veninder er guld værd og betyder absolut alt for mig. Jeg er typen som har få tætte veninder, men som jeg til gengæld ved alt om og deler alt med (det meste af tiden) 😉 Julie, som er min barndomsveninde, siden vi var ganske små, bor heldigvis få trin væk fra mig (bogstaveligt talt), nemlig en etage længere oppe. Jeg ELSKER, at vi bare lige kan catche up på trappen eller mødes i 5-1o min, når vi har travlt. Vi låner ofte ting af hinanden og forleden, måtte jeg lige tikke lidt mælk til morgenkaffen. Hvor smart er det ikke lige? Vi har rejst sammen, gået i samme tøj og lignet tvillinger, yes indeed, haft vilde byture og Gud ved ikke hvad. Vi har vitterligt fuldt hinanden på godt og ondt, og vi har derfor et helt specielt bånd, som jeg ikke ville bytte for noget i verden. Vi kan til tider snerre af hinanden, blive en kende uvenner – men vi ved begge to, at det går over med det samme igen, (næsten) 😉 Som kun rigtig gode veninder kan, efter min mening off course 🙂 Min anden skønne veninde, Signe og jeg har været veninder on and off siden børnehaveklassen, men altid set hinanden. De sidste mange år, har vi set hinanden oftere og oftere og uanset hvor længe der går imellem vores aftaler, så er alt ved det gamle når vi ses. Og det føles ikke som om, at der er gået en dag, et minut eller et sekund siden sidst. Kender i det? Hun er en af dem, som er utrolig god til at lytte, være tilstede, give råd og er altid inden for rækkevidde – det sætter jeg stor pris på!

Jeg påskønner virkelig alle mine venner og veninder og ikke mindst min lille familie, også dem jeg ikke ser så tit. Alle bidrager hver især forskelligt til forskellige elementer af mit liv, og jeg ville ikke undvære én eneste. De som altid er der, selv når det er hårdt. Det er noget jeg især har kunne mærke på egen krop, det sidste stykke tid. OG hvor er det enormt vigtig at huske på, at der aldrig er noget som man ikke kan eller må spørge ind til. For nogen er det svært at åbne sig og i sidste ende, så har vi altså brug for hinanden! Et lille budskab om at være tilstede i nuet og at passe på hinanden. Benyt eventuelt hastagget #spredkærligheden på Instagram, som allerede er i fuld gang. På den måde kan I være med til at sprede det gode budskab.

God fredag og god weekend <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REGNVEJR I JULI