Opskrift: Broccoli pølsehorn

One woman’s trash is another woman’s treasure ;)

IMG_0293

Nu er den altså helt gal!  Jeg har brugt det meste af morgenen på at rydde op, gøre rent og sortere i mit klædeskab – og jeg må hermed bøje mig i støvet og konkludere, at jeg mangler plads! Eller rettere sagt, jeg skal have solgt ud, så jeg kan købe noget nyt 😉 Jeg bliver, som de fleste andre kvinder sikkert, utrolig hurtig træt af mit tøj, og får derfor ofte trang til at købe noget nyt. Dette resulterer derfor gang på gang i, at jeg til sidst har enormt meget tøj som jeg ikke får brugt. OG hvor synd er det ikke lige? Det kan mit store shopaholic hjerte næsten ikke bære. Derfor har jeg oprettet en tictail-profil, som forhåbentlig kan hjælpe med at komme mit bitte problem til livs. Mennesker anno 2015 køber og smider ud i et væk! Jeg er derfor dybt begejstret for de mange salg – og købssider, heriblandt, dba.dk, trendsales og tictail, som både gør det muligt at sælge, men ikke desto mindre at købe. One woman’s trash is another woman’s treasure, som Charlotte (sex and the city) så fint siger det, om det så gælder fyre eller tøj, det er op til jer 😉 Jeg har selv været ret så heldig både som køber og sælger, og tanken omat det kommer til nytte et andet sted, er bestemt til at leve med! Hvis I har fået lyst til at tjekke mine ting ud, kan dette gøres på følgende link: Frkfrom.tictail.com ellers skriv en mail til mig her, eller i kommentaren. Ps. Der vil løbende blive sat mere til salg <3

God mandag og god shopping! 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Broccoli pølsehorn