HOVED(ET) PÅ BLOGGEN

FASHION VS. SU

 

carrie-bradshaw-debe-dinero1
Ja, jeg siger det bare, man kan altså sagtens se fashionabel ud, selvom man er på SU og ikke har så mange mønter på lommen. Men tro mig, selvfølgelig er der ikke noget jeg hellere ville, end at have et lækkert job og flere penge (til shopping off course) – I mean who doesn’t 😉 Men hvorom alting er, så er jeg lige nu i en anden situation, og hvorfor ikke få det bedste ud af det. Jeg prøver derfor jævnligt at finde lækre ting rundt omkring i de mange highstreet butikker, som sagtens kunne gå for at være en dyr dame, ja eller mand, om man vil! Der er så mange uopnåelige mål for os dødelige, blandt de mange internationale og ikke mindst danske bloggere og modemagasiner. Derfor vil jeg utrolig gerne sætte mit præg på, hvordan man sagtens kan se overdådig ud, for en flad femmer (argh, den del lød vidst ikke helt overbevisende) 😉 For mig handler mode ikke nødvendigvis om, at shoppe alle de mange dyre brands som er i de forskellige modemagasiner og sammensætte dem. For helt ærligt det kan alle gøre, altså med den rette pengepung 😉 Jeg finder det i stedet enormt sjovt netop, at mixe og matche forskellige brands og styles, så det ligner en million. På den måde, kan jeg også lettere finde min helt egen stil, som faktisk går meget hånd i hånd med en vis frk. Carrie Bradshaw. Jeg elsker elsker elsker Carries særprægede stil gennem hele serien som om noget, er et mix af alle perioder og stilarter, høhø.

På billedet ovenfor er jeg iført, shorts fra H&M’s fine trend afdeling, en bluse fra Cos og mine nye glimmergåse-sko fra Aldo, som fås på udsalg lige nu, og jeg synes egentlig at det funger ret godt, men det er jo altså bare min mening. Mit klædeskab bærer præg af mange forskellige mærker. Alt fra Ganni, By Malene Birger til highstreet mærker som H&M, Second Female, Cos og Zara, og jeg synes bestemt, at de kan noget forskelligt hver og én, og det er præcis dét, som er så forbandet fantastisk. Hermed et lille opråb fra en shopaholic på SU 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOVED(ET) PÅ BLOGGEN