Travel or not?

Sundayfeeling – og så på en fredag

My-Sunday-Feeling-Cowgirls-on-Acid-Look-Book-1

Ugen har om noget, for mit vedkommende, været et travl dame, og jeg har til tider følt, at jeg var igang med et kapløb med mig selv. Jeg knuselsker – og hader det på en og samme tid. Til dem af jer som skal til CHFW, tager jeg altså hatten af, og smider den højt op i luften, for det er da noget af et kapløb, med tid og destinationer. Jeg er simpelthen alt for dårlig til at slappe af, og der kommer lynhurtigt til at ske noget hele tiden. Det er på ingen måde fordi, at jeg har meget at se til som sådan, men aftaler bliver lavet i et væk, og så går en uge altså stærkt. Inden jeg for alvor har set mig om, er det allerede fredag, hvordan skete det lige? Misforstå mig ej, for jeg elsker at kunne gøre lige hvad jeg vil, uden at skulle nå en masse ting på bestemte tidspunkter. Og en dag med Netflix, læsning og hjemlig hygge, kan være helt perfekt, og slappe af, det bliver man jo altså også nødt til, for ikke at kollapse fuldstændigt. Men, i længden kan det hurtigt blive kedeligt for mig, måske rettere sagt ensomt. Ensomheden begynder så småt at vise sit ansigt, når jeg er alene hjemme en hel dag. Specielt fordi, at jeg de sidste 4 år, har været vant til, at have en lige ved siden af mig, det meste af tiden. En at læne sig op af, og en at dele hverdagen med. Dét savner jeg! Men uanset hvordan det nu en gang forholder sig, så er det jo egentlig ikke helt tosset med en dag for sig selv, bare en gang i mellem, og specielt efter en uge, hvor jeg nærmest ikke har været hjemme. For så sker der jo det, at det hele ligner et bombet lokum, (undskyld mit franske), og det kan mit indre ordensmenneske, som tidligere nævnt, altså ikke bære 😉 Så i dag er jeg startet forfra endnu en gang, det meste vasketøj er klaret og lejligheden begynder så småt at ligne sig selv, mere eller mindre nuvel. Men sig mig lige en gang, hvorfor er det lige, at det meste af det tøj, som man køber rundt omkring, absolut SKAL vaskes i hånden? Åh, det er noget af det, som jeg hader allermest faktisk. Selv tøj fra H&M, og nej det står ikke i vaskemærkerne, men når man gang på gang, vasker sit tøj på de 30 grader som står beskrevet, så kan det nu godt være, at en vis frk. From bliver en smule bitter, når tøjet alligevel viser sig at krybe så meget, at selv en 13 årig pige dårligt kan være i det! Armen!! Det er da irriterende. Jeg vaskede for nogle måneder siden min yndlingskjole på 30 grader, selv om den rent faktisk kunne tåle 40, og vupti, den kan jeg så ikke passe mere. Så pas på derude, nu har jeg ihvertfald sagt det – yndlingstøj skulle jo helst forblive yndlingstøj 😉

FullSizeRender-3FullSizeRender-5Jeg vil benytte denne søndagsagtige dag til, at læse i det nye femina magasin, tage et langt bad, og læse en masse blogs, så jeg lige kan catche lidt op på det hele.

Jeg håber, at alle får en helt fantastisk fredag, og vil nyde hvert et sekund. God weekend <3

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travel or not?