Onsdag: Modström SS16 Presentation

Travel or not?

1434813733447

Jeg står i et dilemma, et rigtig luksus et af slagsen, men sådan er der jo så meget. Jeg skal tage en beslutning, og træffe et valg, og det skal være meget hurtigt og meget snart. Undertegnede og 3 søde piger fra mit studie, har længe snakket om at tage 1.5 måned til Cambodja, hvor vi vil være med til at lave noget frivilligt arbejde, og muligvis rejse rundt til Vietnam og Thailand bagefter i 2-3 uger. Jeg har siden jeg var helt lille rejst enormt meget, både med mine forældre og mine veninder. For det meste har det været charterferier og storbyferier, som jo er noget ganske andet, og meget mere luksuriøst. Det er derfor noget af en prøvelse, og ikke mindst en kæmpe udfordring lige pludselig, at skulle rejse på en meget mere primitiv måde selvom, at der jo ikke er tale om decideret backpacking overhovedet. Men, det er nu alligevel en udfordring, som jeg godt kunne tænke mig, at give mig selv, og en chance for at opleve noget nyt og meget anderledes. Noget som jeg egentlig tror vil være godt, især efter et år hvor der er blevet vendt op og ned på alting, næsten, eller det føles ihvertfald til tider sådan. Når livet synes hårdt, er sådan en tænkepause, langt væk fra alt det vante måske ikke den dummeste idé. En form for reinkarnation, hvor tankerne får frit spild, som måske kan give mig fornyet energi til at takle de mange ting. Jeg har altid været meget fornuftig og gjort det som forventedes af mig, og ikke mindst af mig selv. Jeg har aldrig været typen, som lige pludselig gjorde noget fuldstændigdrastisk fra den ene dag til den anden. Udover de mange byture med alkohol involveret selvfølgelig! Der har den skam aldrig fået for lidt 😉

Spørgsmålet, som jeg dagligt har stillet mig selv de sidste mange måneder er derfor følgende: Skal jeg udsætte mit kandidatstudie, og i stedet tage med 3 søde piger ud og få en kæmpe oplevelse? Det kræver et fuldtidsjob indtil da (hvis I kender til noget, så del del del), og jeg vil være et helt år ældre, når jeg kommer ind på kandidaten. På den anden side, så skal jeg sikkert arbejde til jeg er 70+, så why the rush 😉 Fordelen kunne være, at jeg i stedet kan søge ind på min drømme kandidat uddannelse til februar ,og håbe på at komme ind der næste sommer, og på den måde, så vil jeg være åh så lykkelig over at have ventet. Kommer jeg derimod ikke ind, må jeg fortsætte på min nuværende uddannelse, og tage kandidaten på RUC til sommer, men med en oplevelse rigere! Alle anbefalinger modtages med kyshånd!

Hav en dejlig dag, kan I mon høre at det knager 😉

travel-quote-hero__main

 

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onsdag: Modström SS16 Presentation