Weekend, fest og glade dage i Jærgersborggade!

Nye trends og søndags ønsker

ycVdVs6v

Jeg har længe funderet over, hvorvidt jeg egentaget er smart nok til, at hoppe med på den forholdsvis nye trend, som består af bukser med vidde, løse abba bukser om man vil 😉 Især de kortere af slagsen, nemlig culottes, som fås i et utal af varianter og farver over alt i de mange butikker. For dem synes jeg faktisk er ret cool, og de fungerer jo som en slags nederdel med vidde, når man står med samlede ben ihvertfald. Og det koncept kan jeg godt lide. For er der noget værre, end en nederdel, hvor man konstant skal holde den nede i blæsevejr, eller samle sine ben regelmæssigt, hvad enten men cykler eller sidder? Jeg har allerede fundet et par fine røde culottes i H&M, som jeg absolut, må ud og erhverve mig, og så er det endda til en overkommelig pris, nemlig kun 199 kr., og de fås lige her.

IMG_1178

Et par andre ting, som jeg virkelig savler over denne søndag, er blandt denne overdrevet smukke tutti frutti sag fra Ganni, som jeg længe har ønsket mig.

image3xxlDen er helt perfekt, med de helt rigtige farver, og så er den på ingen måde tosset til enten en barnedåb eller bryllup, som jeg er inviteret til den kommende måned. Og hvis sommeren fortsætter (eller begynder), i august, så er den altså heller ikke værst til hverdag og solrige sommeraftner.  Så, måske jeg for alvor, skulle investere i denne halv dyre sag, ja jeg er jo på SU, det må I altså ikke glemme 😉

IMG_1186

Men tjek også lige denne sag, fra H&M, som sagtens kunne gå for, at være enten Ganni eller By Malene Birger, synes I ikke? Den er simpelthen så fin, med et strejf af både sommer og efterår, perfekt til enten en nederdel, eller sorte jeans, når vi nærmere os efteråret. Den må jeg altså eje! Der gemmer sig en masse fint tøj på budget, det er bare lige med at finde det, og sammensætte det på den bedst mulige måde. Men, selvfølgelig vil jeg ikke lyve, Ganni er altså en kærkommen favorit, som jeg desværre bare ikke har råd til hver gang. En lille historie, om fashion på budget, som altså sagtens kan lade sig gøre. Mix and match, det er vidst vejen frem.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend, fest og glade dage i Jærgersborggade!