Sol, kærlighed og alt der imellem!

VISE ORD INKLUDERET

FullSizeRender-1

Jeg kommer ret så ofte hos min lokale Gajolpusher Tiger for, at købe kalorielette lækkerier om man vil. Her kan man nemlig få 2 af disse minipakker til 10 kroner, frem for at give 16.95 kroner for selv samme pakker som det hedder sig i Kvickly, så det er bestemt løsningen. 7 kroner her og der, det gør altså også noget, for hvordan skulle folk dog ellers have nået deres første million, høhø. Ja jeg siger det altså bare 😉 Men Tiger har åbenbart, bag min ryg, valgt at skifte disse pakker ud med nogen af eget mærke, som om nogen er pakket ind i cirkusagtige æsker. De er ikke æstetisk pæne, og ja jeg ved godt at der bare er tale om slik, men altså når de dagligt findes i min taske, på mit skrivebord eller i min skuffe, så synes jeg ærlig talt ikke at det er for meget at forlange. Så det var altså til min helt store skuffelse, at jeg måtte finde dem på hylden, lige indtil det gik op for mig, at disse nye bekendtskaber nu kommer med fine budskaber, lidt ligesom en fortunate cookie. Og det er altså ret så fornøjeligt, så har jeg også endnu en grund til at få ondt i maven 😉 De kommer som sendt fra himlen, og giver mig faktisk et smil med på min vej, og lidt at tænke over, i visse tilfælde altså.

FullSizeRender-4

Indtil videre har de nemlig været ret så troværdige, så at sige, og har eksempelvis bestået af “A mistake is only a mistake the second time you make it” og “Som people feel the rain others just get wet”. Men, i dag var det en mindre brugbar line som der blev bragt for dagen, nemlig “If the sky could dream it would dream of dragons”. Måske giver det bare ingen mening for mig, what so ever, så sig endelig til hvis der sidder nogle kloge hoveder derude, som kan give mig svaret på denne sætning!

Ud over at more mig over ovenstående, så er jeg i dag en meget træt dame efter at have tilbragt gårsdagen aften hos min kusine. Den stod nemlig på grillhygge til langt ud på natten. Klokken blev halv 3 før jeg atter var hjemme i min seng igen, og jeg skal hilse at sige, at jeg mødte et utal af stive mennesker på min vej. Hvor er det bare overhovedet ikke særlig fantastisk at være ude efter mørkets frembrud, når man ikke selv har valgt at indtage alkohol i større mængder, eller ingenting overhovedet 😉 I aften står den derfor på revanche, hvor jeg og 3 søde piger skal ud og danse, og ikke mindst indtage forskellige former for farverige drinks. Jeg glæder mig, men jeg glæder mig på ingen måde til dagen derpå, for det er som om at det med alderen bliver spild af tid at ligge og sove den ud, kender I det?

Ha’ en dejlig lørdag dag, aften og alt derimellem 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sol, kærlighed og alt der imellem!