VISE ORD INKLUDERET

HYGGE I GIGANTISKE MÆNGDER

FullSizeRender-5

Tømmermænd plejer jo desværre ikke sig selv, så derfor var der en kende stille på bloggen igår søndag. Jeg havde som sådan ingen tømmermænd efter at have været ude og svinge hofterne til festlig musik lørdag, men jeg var utrolig træt, det kan jeg skrive under på 😉 Weekenden har simpelthen været så fantastisk i denne omgang, så fantastisk, at jeg har nærmest hverken har fået sovet, men det kan jeg selvfølgelig gøre når jeg bliver gammel 😉 Selvfølgelig har jeg ikke styrtet rundt som en gal, selvom det godt kan føles sådan, men jeg har ikke haft en enkel time på sofaen med Netflix eller noget i den dur. Fredag var jeg nemlig til grillaften hos min smukke kusine, hendes mand og deres lille lækre prinsesse Ella. Lørdag stod den på girls night out i bedste stil, med middag bestående af pizza, rødvin og ‘Gæt og Grimasser’, med efterfølgende bytur på The Jane. Søndag var jeg til Cubansk dag i Torvehallerne, her stod den på salsa, god musik og lækker mad.

FullSizeRender-10

Alle var glade, solen skinnede og det var som at være sydpå. Det er altså noget som vi danskere godt kunne integrere en smule mere i vores hverdag, og især i weekenderne her om sommeren. At være udenfor og danse og bare have en fest, det er da til at blive glad i låget af. Alle folk samledes om dagens tema og jeg elsker at se så mange glade mennesker samlet under et tag, så at sige. Alle på tværs af køn og etnicitet dansede og talte sammen, det gør mit lille hjerte glad, og hvor er der dog bare mange gode dansere rundt omkring. Jeg vil selv meget gerne begynde til salsa, eller ihvertfald bare en gang i mellem, for det må være det fedeste at kunne, og så til de skønneste rytmer overhovedet.

Udover ovenstående, har der som altid været tid til at kigge på nye fine items, og derfor kommer der en lille fashion update, for jeg har nemlig fundet det fineste sæt fra Ganni, som jeg er ret så hooked på, og vidst hellere må ud og kigge på snarest. Jeg overvejer nemlig kraftigt at have det på til en barnedåb lige om hjørnet. Banan t-shirten er sjov og anderledes, men jeg ved nu ikke helt om den er barnedåbs material. But I so need it. Ganni gør mig fattig, intet mindre, for jeg synes virkelig deres tøj er noget så smukt og chick med masser af lækre farver og materialer.

IMG_1381

I dette øjeblik sidder jeg tilbagelænet i sofaen efter at have haft en skøn dag. Da jeg fik fri cyklede jeg hjemad, og mødtes med min veninde Julie til en eftermiddagskaffe ret så impulsivt, da vi akkurat lige var cyklet forbi hinanden. I selv samme sekund havde vi begge tænkt på hinanden, og det er da sjovt. Vi satte os på en af vores absolut yndlingssteder her i Valby, nemlig på Hotel Fy og Bi som har den fineste baggård der oser af sydlandsk stemning. Når man sidder der føles det lidt som at sidde et sted i Barcelona, og hvor er det dejligt at kunne drømme sig langt væk en gang i mellem. Tænk sig, solen skinner stadig her i bitte Danmark og vi kan derfor være en masse udenfor, det er da ganske fantastisk. God aften til alle! Jeg vil tilbringe min med serien Girls, som er til at finde på HBO 🙂

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VISE ORD INKLUDERET