5 af de lange til Fru Lange!

Fodbold og søde piger

FullSizeRender-3

Efter at jeg have nydt min sidste dag som praktikant sammen med de skide søde damer og lækre bøffer på Pastis (tjek min Instagram), begav jeg mig sammen med Mette Marie afsted til SF Films privatbiograf. Netop af den grund, at hun havde inviteret en flok søde bloggerpiger inklusiv jeg selv, til forpremiere på filmen ‘Sommeren92,’ i og med at hendes dygtige mand Jon, spiller rollen som Kim Christofte. Vi startede med at sidde ganske usnobbet udenfor på græsset til kolde øl og dejlig stemning, og det er altså noget jeg lide (også selvom jeg ikke er til øl). 😉 Jeg fik mødt en masse søde piger, som jeg ellers kun har mødt på Instagram og diverse blogge rundt omkring, og hvor er det skønt at se dem alle ‘live’ og i fuld aktion, høhø! Søde og smukke er de ihvertfald. Camilla aka. Blondetoner, som jeg efterhånden har mødt et par gange, fik mig til at føle mig mindre ny, da de fleste bloggere jo ser hinanden i ny og næ  til de mange events. Det er dejligt at begynde at kende nogen i denne store bloggerverden og ikke mindst, at begynde at kunne sætte ansigter på. For Gud hvor er der egentlig mange at holde styr på, især når jeg endnu ikke er en del af den inderste kreds 😉

Filmen handler om EM-finalen mod Tysland i 1992, hvor danmark vandt 2-0, kort fortalt. Ud fra denne sætning havde jeg, hånden på hjertet, ikke tænkt at den ville være noget for mig, for jeg interesserer mig vitterligt ikke for fodbold, ikke en gang i den mindste afskygning. Jeg har aldrig rigtig kunne forstå spillet og dets mange regler, og jeg zapper gladeligt forbi hver eneste gang en kamp forekommer på min skærm. Det var derfor en af filmselskabets kæpheste at overbevise om piger om det modsatte, da fodbold jo som regel er en mandeting. Men men men, til min helt store overraskelse måtte jeg kort inde i filmen erkende, at den bestemt var noget for mig. Ikke blot på grund af de mange skuespillere som rendte rundt på fodboldbanen og så lækre ud, på trods af stort hår og overskæg, men fordi at plottet simpelthen er så godt lavet. Alle de mange involverede, har virkelig formået at gøre filmen både spændende og fangende. Det kom virkelig bag på mig, og jeg sad op til flere gange og fik kuldegysniger. Det er sjovt, for vi ved jo allesammen hvordan den ender, men alligevel blev jeg nærmest helt overrasket, for stemningen var virkelig gennemført. Specielt måden hvorpå den originale fodboldkamp er blevet klippet sammen med skuespillernes opførelse, gav mig en følelses af nostalgi, selvom jeg ingenting kan huske fra denne festlige aften med tilhørende huttelihut tilråb.

En film om fodbold, sammenhold, lækre mænd, (Niclas Kølpin, Allan Hyde & Morten Vang Simonsen er altså rimelig OK ;)), og glæde i en forstand at det bestemt smitter gennem det store lærred. SÅ piger, hvad enten I tager kæresten eller veninden under armen, så garanterer jeg jer en fed og unik oplevelse! Go see!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 af de lange til Fru Lange!