Fodbold og søde piger

SUNDAY, ALMOST MONDAY

tumblr_m0jqcnj9o91ro38tso1_500

Åh hvilken en festlig stemning jeg netop har været vidne til her til aften, efter at have læst den den søde Miriams indlæg. Hold nu op, hvor kan hun få mig til at grine, sådan helt nede fra maven! Specielt når jeg forinden troede at jeg var den eneste som bandt mine (altan)planter med gavebånd, almost the same, glemte kiks og knækbrød i tasken, og så på det grueligste tager fejl i netop disse påstande. Det er fedt, høhø. Og for at det ikke skal være løgn, så var det, sagt på den sødeste måde overhovedet, altså helt rart at høre, at jeg ikke var den eneste som havde optur over fredagens event, for efterfølgende at finde ud af, at jeg var én af de eneste der ikke skulle videre til efterfesten hos et PR-bureau. Efter at have været på en næsten 10 timers arbejdsdag, ikke at det interesserer nogen, og tanken om at weekenden har passeret mig hurtigere end jeg har lyst til at tænke på, så er det altså det eneste rigtige med sådan et humoristisk indlæg. Søndag er for mig lig med afslapning og hygge, men når pengene samtidig ikke tjener sig selv, så er der jo ikke andet for, end at droppe denne indbydende tanke og begive sig afsted. Men penge er jo, som bekendt, kun papir og dog, for jeg har altså planer om at købe en yderst dyr taske, inden for et par år , så jeg synes at den sætning er en kende opreklameret 😉

Jeg vil bruge resten af min søndag med serie, læsning, Gajol spisning (den gule) og måske endda et smut forbi Happn, let og elefant, bare lige for at researche lidt selvfølgelig 😉

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fodbold og søde piger