SUNDAY, ALMOST MONDAY

Halleluhja!

FullSizeRender

Mette Marie og jeg (hendes eks-praktikant) 😉

Dagene flyver afsted og inden vi har set os om, ja så er det atter mandag! Sådan havde jeg det søndag aften, efter en dag bestående af arbejde, men, når mandag aften byder på det hyggeligste The Body Shop event i form af kage og lakridskonfekt i gigantiske mængder, alt sammen i selskab med en sød veninde, søde piger, så er den nye uge ligesom sparket godt og grundigt igang. Jeg er fan. Skønne Mette Marie afholdte nemlig, for anden gang, det ret så populære event i samarbejde med The Body Shop, hvor hun endnu en gang havde inviteret sine søde bloglæsere med, eller det vil sige, de som jo vandt konkurrencen og medbragte deres ‘plus one’. Der var fyret op for både varmen og udsmykningen, inde i den flotte butik på strøget, og vi havde det alle hedt, hvorfor det var ganske fortræffeligt med tag selv sodavands – og kagebord (hvem elsker ikke det?). Ja jeg måtte selv runde denne et par gange, ups! Men se lige hvor lækre de ser ud, især den med frostingen var en sikker vinder, ihvertfald ifølge mine smagsløg 😉

IMG_1563IMG_1565

Jeg havde i aftenens anledning taget min veninde Julie (the one and only), under armen til dagens dulleevent, og vi havde en dejlig aften. Og jeg kan godt fortælle jer, at I allesammen har noget at glæde jer til. For som vi talte om til eventet, så forbinder vi ofte The Body Shops produkter med vores spæde teenageår, hvor disse produkter altid var til at finde på vores hylder, og ikke mindst i de gaver som vi gav hinanden. De har jo alle dage været i et prisleje, hvor alle kan være med. Derfor har vi nogen gange en tendens til at se os lidt fordomsfulde på de mange farverige bøtter og tuber. Men, det bliver der snart lavet om på De damer, for produkternes udseende vil skifte til nogle lidt mere sofistikerede af slagsen. Sådan nogen som skiller sig ud fra mængden, så vi rent faktisk har lyst til at have dem stående fremme. Jeg vil ærligt indrømme, at jeg tit og ofte har været lidt for god til at gemme dem væk, for ikke at skulle kigge på dem hele tiden. Og det er jo en skam, for så glemmer jeg jo at bruge dem! Det kan vi ikke have, jeg er nemlig svært glad for dem, og ville ikke kunne undvære dem i min produktsamling. Jeg er for eksempelvis ret vild med hamp fodcremen, som giver babybløde fusser med det vuns.

IMG_1589

Skjorte fra Second Female

Jeg havde en skøn aften som eks-praktikant, min veninde og jeg var endda så heldige at få hånd – og armmassage af en sød medarbejder – dog kun på den ene! Men altså, der var jo også et par stykker som skulle have lov, stakkels pige. Dog fortalte hun, at hun elskede at give massage, så forhåbentlig var det ikke den værst tænkelige tjans 😉

God aften, nu vil jeg gå til køjs!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUNDAY, ALMOST MONDAY