Halleluhja!

All that glitters!

FullSizeRender-1
Fire dage inde i denne kolde og våde uge, og jeg er træt som bare pokker. Grunden til dette er at jeg har  fået 2 ugers fuldtidsarbejde på mit studiejob som vitterligt gør mig træt. Selvom at vikararbejde i en børnehave er meget givende, og børnene er enormt kærlige og siger de skønneste ting, så er det altså hårdt at møde tidligt før kl 7. Jeg er B menneske som bare en i pokker, og mit energiniveau er derfor linært faldende gennem ugen. Det er noget ganske andet end de sidste 3 måneder i Townhouse, hvor mit tøj også så noget anderledes ud, for det ender alligevel bare med at blive grisset til, af de mange små barnehænder, (og det er ikke til at holde ud) 😉 For som bekendt, er jeg jo lidt af en glittermås, jeg elsker ting som skiller sig ud, og samtidig kan gøre et outfit mere spændende og unikt. Jeg er ofte påvirket af mit humør, når jeg griber ud efter tøjet i klædeskabet, men nogen gange kan det altså være enormt befriende at klæde sig festligt på, også selvom det ikke nødvendigvis er den følelse, man besidder den pågældende dag. Grunden til dette er, at man helt automatisk vil føle sig en smule gladere, det gør jeg ihvertfald, når man ifører sig farver, glitter og fine kjoler. Jeg synes nemlig ikke, at det nødvendigvis kun hører fest og weekend til. Derfor gik jeg fuldstændig i ekstase, da jeg efter længere søgen endelig fandt mine elskede glitter sandaler i guld! Og yes indeed. De har været udsolgt i 100 år, eller det føles ihvertfald sådan, og så fandt jeg omsider et par, det allersidste i str 36 endda, hvor heldigt er det lige?! Det var som sendt fra himlen, og var altså lige prikken over i’et på en kedelig regnvejrdag. Egentlig er jeg mest en gold glitter kind of girl, eller bare en guldpige, så disse bliver fuldstændig uundværlige i min garderobe. Se lige hvor flotte de er, og så er de ovenikøbet på tilbud! De fås lige her.

image3xxl-1

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halleluhja!