10 random facts om Frk. From!

Kom og køb, lopper på Remisen!


6775663-

Efter en travl uge med arbejde i spandevis, og en lørdag af selv samme beskæftigelse, burde aftenen og resten weekenden jo nærmest bestå af sofa, film og afslapning. Men næ nej, for i morgen skal min veninde Julie (min both-bitch) og jeg have en stand på Remisen Loppemarked. Og det betyder, at jeg skal finde ting og sager frem fra gemmerne. Det vil sige, at jeg ikke kan sove længe før næste weekend, av min arm! Mit B menneske skriger indefra, og jeg må indrømme, at jeg langt fra har vænnet mig til at stå tidligt op, selv efter 3 uger! Jeg væmmes ved tanken, om at slå øjnene op før klokken har passeret ihvertfald 8.30, og det bliver mig som bekendt kun værre, når kulden og mørket presser på. I dette øjeblik er mine taster koldere end de længe har været, mine fødder endnu koldere, jep jeg sidder med sutsko på, (I know so sexy ;)),  for september er bestemt ikke god ved os, synes i?

Nå, men i denne loppe anledning, synes jeg bestemt at I alle skal komme, og samtidig sprede det fantastiske budskab. Lækkert tøj, billige priser og herligt selskab! Hvem kan stå for det? Og så har vejrguderne endda lovet regnvejr, så lok jeres bedre halvdel, (hvem end det er), med jer og giv den gas i vores bod på Østerbro. Ps. det er indendøre, og jeg lover at vores smil nok skal sprede masser af varme 😉

God lørdag aften! Her er forresten to af mine favoritter, som vil være til at finde i morgendagens loppebod. Kom så afsted, før alle andre 😉

FullSizeRender

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 random facts om Frk. From!