EFTERÅR OG KOLD SNUDE!

Farver, nyheder og spritny titel

41958ed08cab896d0cd667664a487adf

Nu skal I bare høre, jeg har gode nyheder, eller det håber jeg. Jeg har fundet en ret okay hjemmeside, eller måske den i virkeligheden har fundet til mig! Designersandfriends hedder den, som i sandhed har nogle fantatiske fund til billige penge. Hvem elsker ikke det? Der er ikke tale om de nyeste styles, men det gør dem altså ikke en tand mindre attraktive for mig. Mens jeg sidder og lytter til ‘Uden dig’ af dygtige Szhirley, har jeg fundet den ene fine kjole og nederdel efter den anden, som kommer i de lækreste farver. Især i en tid hvor butiksvinduerne pyntes med mørkere og mindre sommerinspirerende farver end vi har været vant til de sidste par måneder. Jep, jeg hader at der nu ikke længere er blomsterprint og glade farver. Men, for nu ikke at lade mig påvirke alt for heftigt, så vil jeg i samme sætning påpege, at det i stedet snart er tid til lækre vamsede striktrøjer og halstørklæder. Okay, jeg prøvede, jeg er en frossenping uden lige, og jeg hader altså denne kulde, som jo nærmest ikke en gang er startet. Gud fri mig vel, hvad skal det dog ende med 😉 Derfor er denne hjemmeside vidst ideel for mig, for jeg går altså ikke ned på glitter og glamour bare fordi vinteren står for døren. For det er altså min lykkepille, når solen ikke er tilstede altså!

Grunden til at jeg netop kigger efter kjoler og nederdele, ikke at der nødvendigvis behøver at være en anledning, er at jeg skal til min kusines smukke datter’s barnedåb på lørdag. Og se det er jo herligt i sig selv, men JEG skal i denne anledning være gudmor! Jeg er simpelthen så lykkelig og beæret over at skulle modtage denne fine titel. Det betyder enormt meget for mig, mest af alt fordi at jeg allerede elsker den bette guldklump af hele mit hjerte, og helt ærligt hvem kan stå for sådan en titel oven i hatten? Åh altså, what a feeling! <3 Derfor mener jeg ikke, at det kan være lovligt at gå ned på udstyr lige den dag 😉 Jeg har indtil videre haft et øje på følgende:

1. Pink kjole i 100% silke – Før 1900 kr., nu 495 kr.

2. Minus, Abeline kjole Før 900 kr., nu 399 kr.

3. Julie Brandt kjole m. blomsterprint – Før 2100kr., nu 699kr.

1-11-4

1-3

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅR OG KOLD SNUDE!