Farver, nyheder og spritny titel

Weekenden der gik, i ord og billeder!

FullSizeRender-3Som I har allerede hørt meget om, er jeg blevet Gudmor til den lille prinsesse Ella på billederne ovenfor. Som jeg sad der i kirken med den lille pige i armene, inden ceremonien for alvor begyndte, blev jeg utrolig rørt, rørt over at jeg, af alle mennsker var udvalgt som Gudmor. En ny titel som jeg er umådeligt stolt over at have fået, og som betyder alt for mig. Jeg er egentlig ikke som sådan kristen eller religiøs i den forstand. Men af en eller anden grund, elsker jeg disse religiøse traditioner, og jeg er også selv både døbt og konfirmeret. Jeg synes det er enormt smukt, og det er noget jeg selv ved holde ved. Og mit mål er da også at blive gift i en kirke en dag  😉 Dagen var fuldstændig fantastisk, og så var Ellas dåbskjole utrolig smuk, og ikke mindst hjemmelavet af hendes dygtige mor, wow.

Søndagen var en noget slasket en af slagsen, og jeg følte mig mest af alt som en sodavand uden brus, intet mindre. Those sundays, heldigvis havde jeg ingen vilde planer, udover veninde hygge med den bedste af slagsen. Vi valgte at tage i biografen for at se Trainwreck, som i den grad kan anbefales.

trainDen handler kort fortalt om Amy aka. Amy Schumer, der selv har skrevet filmens mauskript, som nyder sit hæmningsløse liv uden forpligtelser og som samtidig er imod monogami. Hun dater på kryds og tværs, og samler fyrene op i et væk. Lige indtil hun møder en succesrig sportslæge og må genoverveje sit liv. Det er den sjoveste film jeg længe har set, og der var udelukkende grin og latter hele filmen igennem fra min side. Lige det som jeg allermest havde brug for efter en søndag, hvor alt der kunne gå galt, gik galt. Almost. For nogen gange har man altså de der enormt tåbelige morgener, hvor alt bare SKAL gå galt. Eksempelvis, så tabte jeg alle mine cherrytomater på en og samme tid, da jeg skulle hapse et par stykker fra køleren, som en anden ninja. I ved sådan fra hylden uden at løfte eller holde, dovenskab længe leve! Når man netop prøver at være smart, jep.

Udover det, så lavede jeg kaffe med tilsyneladende halvgammel mælk, for det er åbenbart ikke til at regne med datoen, selv når den kun har været åben i to dage. Dette resulterede i en kaffe bestående af en stor klump mælk, som havde samlet sig som modellervoks. Deliscious. Har I nogensinde prøvet det? Første gang jeg prøvede det, blev jeg helt bange, for hvad dælen var det lige der var havnet i min kaffe. Yiirks! Småting ganske vidst, men nøj hvor er det lettere irriterende begge dele 😉 God mandag til alle, må dagen starte godt, ugen være god, og efteråret vise sig fra sin bedste side. Amen.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farver, nyheder og spritny titel