Weekenden der gik, i ord og billeder!

Shopaholic på fri fod

dreamstime_xl_38390365

Det er mørkt, meget mørkt udenfor i dette øjeblik. Jeg kan hverken se mine altanmøbler eller altanen, det hele er bare et stort mørkt rum, som syner uendeligt stort. Jeg har derfor benyttet mig af min gode og trofaste ven, nemlig min sofa og mit yndlings vintertæppe, alt imens jeg har ligget og set Danmarks næste Topmodel. Jeg elsker de aftener hvor jeg følger med i serier og programmer på diverse kanaler, det er der noget ganske hyggeligt og trygt over. Noget jeg ikke helt kan sætte ord på, men en følelse af at være hjemme og at koble fulstændig af. Lidt ligesom de aftener hvor jeg boede hjemme, hvor vi alle samledes over et bestemt program. For eksempel så min mor og jeg altid Desperate Housewives sammen hver onsdag. Åh hvor var det dog en fantastisk tid, som jeg ville ønske jeg havde noget mere af.

Grundet de mange pauser under dagens afsnit, som jo faktisk varer ret længe, måtte jeg finde på noget andet at lave. Og aftenens beskæftigelse blev altså, for en sjælden gang (hm hm), brugt på online shopping. Ooops I did it again. Ikke fordi jeg burde, men ene og alene af den grund, at Boozt lige nu kører tilbud på en masse lækre sager, og så er det nu ret så hårdt at sige nej 😉 Jeg har længe kigget på en ret så fin skjorte fra 2nd Day, og da den endelig var på tilbud, røg den med i den virtuelle indkøbskurv, og blev altså med lynets hast købt og betalt. Måske er den en smule overdrevet til efterår og vinter, men jeg vil som sagt ikke ligge farverne helt og aldeles på hylden, bare fordi at det ikke længere er sommer. Jeg elsker pink og røde nuancer, og kunne slet slet ikke modstå denne sag. Så forhåbentlig kan den lige gå an. Jeg skulle jo nødig blive kedelig, bare fordi at vinteren presser på derude 😉 Nu venter jeg derfor bare på at den kommer med posten, som allerede er inden for 2 dage. Det kan man da kalde lynlevering, høhø. Internettet muliggør nærmest alt med blot et enkelt klik, og det kan altså være en ret så farlig cocktail, når ens mellemnavn er ‘shopaholic’, av min arm!

 2nd Day skjorte før 899 ,- nu 359 ,-

2da2151114267_firedbrick-1

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der gik, i ord og billeder!