Fordi jeg elsker morgenmad...

Hvad øjet ser har hjertet ikke ondt af

FullSizeRender-2FullSizeRender-3

Noget af det bedste – og mest afslappende jeg kan komme i tanke om, udover at skrive, er at tage billeder og det er derfor noget jeg gør ganske automatisk hver evig eneste dag, uden undtagelser – hvad end det er for sjov, for at have noget at huske tilbage på, eller guf til instagram 😉 Jeg elsker at indfange de øjeblikke som giver mig en helt bestemt følelse. Det kan være alt fra smuk natur, sjov og ballade eller billeder af min søde lille guddatter Ella, som er så ny, smuk og dejlig, at jeg slet ikke kan holde igen med at fange alle hendes mange øjeblikke. Jeg har altid nydt den kreativitet der følger med, og at kunne tage billeder af præcis dét, som inspirerer – fuldstændig som det er muligt på skrift. Nogle mennesker er gode til at strikke, sy eller tegne, det er jeg derimod ikke. Men at kunne lege med både ord og billeder, det er for mig to unikke måder hvorpå kommunikation og kreativitet går hånd i hånd. Der er ingen regler, blot nuet, tanker og de scenarier der byder sig. To kommunikationsformer som på hver sin måde er ret så forskellige og alligevel utrolig similære. Skriftsprog er en foranderlig størrelse i og med at vi kan reflektere samtidig med at vi skriver, vi kan holde pauser eller helt starte forfra hvis budskabet ikke formuleres rigtigt. Jeg elsker den måde sproget kan variere og formidle lige præcis det som er på hjerte. Mens et billede siger mere end tusind ord, mens vi stadig kan ligge lige præcis det i det som vi lyster. Ved at benytte vores allesammens naturlige analyseredskaber kan vi komme frem til mange forskellige resultater, mens afsenderen kan have en hel anden mening med det såkaldte billede. Det er det som gør det enormt interessant, og specielt på et medie som Instagram kommer dette til udtryk. Hvordan det tolkes og hvad vi bruger det til hver især, det kan være enormt individuelt.

Fællesnævneren for både skrift og billeder er, at de kan være beskrivende, detaljerende, følelsesbetonet og humoristiske  i deres form. Og det er vidst noget vi alle kan relatere os til. For vi er vel som bekendt tænkende væsner, os Homo Sapiens. 😉

Jeg elsker ideen i at have så mange minder som muligt, og igår var ingen undtagelse. Jeg og min søde veninde Julie var på juletræsudflugt, hvor vi som ordet lyder skulle købe juletræ. Her var det tydeligt at se hvordan vores fælles passion fremkom gennem hele turen. Men, som alt her i livet, med måde, for er et billede meget værd hvis alt opleves gennem linsen? Nok kan vi have tusindvis af billeder, men hvis ikke det naturlige øjeblik ses med øjnene, så kan det være nok så lige meget. Kender vi ikke alle det at være til koncert, og samtidig være så opsatte på at filme kendissen oppe på scenen, at vi rent faktisk går glip af det essentielle. Det er en svær middelvej i en verden, hvor vi  konstant har denne mulighed lige ved hånden (eller i hånden om man vil) 😉 Men uanset hvad, vil vi altid have minderne!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fordi jeg elsker morgenmad...