My only wish(es) this year

December, my love.

FullSizeRender-2December er over os, så meget at der kun er ganske få dage tilbage inden jul. Blot 8 dage. Derfor prøver jeg at nyde hver eneste decemberdag, og det som jeg allerbedst kan lide. Desværre er der ting som stresser mig, eksempel julegaverne der ikke alle er i hus. Men jeg lover at nå det. Til hver og en! Heldigvis er der tid endnu, og samtidig masser af ting som formår at sætte en stopper for julestresset. Og her kommer de 10 absolut hyggeligste!

  1. Kærlighed ♥ December er som bekendt hjerternes fest. Derfor kommer min familie og veninder på en delt førsteplads.
  2. Julemusik. Både de gode gamle og de nye af slagsen. Eksempelvis Justin Bieber. Indrømmet.
  3. Julekugler, som jeg køber hvert eneste år. Som pynter fint på mit lille juletræ.
  4. Mine to pakkekalendre, som jeg elsker elsker elsker –  det er noget af det hyggeligste at vågne op til hver evig eneste morgen.
  5. Adventsgaver fra min søster og niece, som indtil videre udelukkende har været det smukkeste hjemmelavede julepynt. Jeg elsker tankerne bag.
  6. Julekalender, jeg når det ikke hver dag – men når jeg er hjemme, så går jeg all-in. Især Nissebanden er et hit. Næste år ber jeg til, at ‘Krummernes jul’ eller ‘Brdr. Mortensens jul’ kommer på skærmen, det er mine absolut yndlings.
  7. At pakke julegaver ind – faktisk så meget at jeg burde starte mit helt eget ‘jule-indpakningsfirma’. Min entusiasme herom er muligvis en kende mystisk set udefra.
  8. Marcipan og nougat, som kun bliver bedre med et strejf af lakrids. Dog har jeg endnu ikke har indtaget nok af disse enheder. Men heldigvis vågnede jeg op til de lækreste marcipan snebolde med lakrids her til morgen, da jeg åbnede min pakkekalender, MUMS! Sikke et hit.
  9. Æbleskiver! Da jeg var yngre brød jeg mig ikke særlig meget om denne spise, men synes du efterhånden godt at de kan et eller andet. Ikke sagt at det er min ultimative favorit – men ones in a while! Dog slår pandekager dem til hver en tid.
  10. Ris ‘ala mande, som jeg kunne spise hver evig eneste dag – endda til morgenmad også. Jeg laver ikke sjov. Jeg vil vælge den over alle desserter til hver en tid. Men det skal være den hjemmefra, mine forældres. Den har den perfekte konsistens. Himmelsk, intet mindre. Og jeg har altså smagt nogle forskellige gennem tiden. Desværre må jeg, ligesom de fleste andre, vente helt til den 24. december 😉
Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My only wish(es) this year