Julen varer længe, koster mange penge

Velkommen 2016 + et tilbageblik på året der gik

IMG_4159

Nytår, et nyt år er rakt ud til os og ét er netop afsluttet. Det er derfor tid til at skrive 2016, og samle op på det forgangne år. Det er en egentlig et ret fin måde hvorpå vi kan stoppe op og tænke over livet, og ajourføre enten hvor langt vi er nået, eller hvilke nye mål, delmål eller nytårsforsæt vi gerne vil opnå inden for en given tidsramme. Jeg gør det selv, men desværre er det en gang i mellem lettest at se tilbage på alt det som ikke skete, eller det jeg mistede. For jeg må indrømme at år 2015 vidst ikke ligefrem har været mit år, det har på ingen måde været lutter lagkage. Derfor kiggede igår min Instagram-profil igennem, som vitterligt agerer min dagbog på daglig basis. Der sad jeg og hyggede mig over alle de dejlige minder der ligger lige netop der, godt nok på nettet frit tilgængeligt, men alligevel. Jeg kunne nemlig se at jeg faktisk havde opnået langt mere end jeg gik og troede (havde glemt). Glimtende og dagene mellem alt det dårlige, ja, de var egentlig ret sjove, hyggelige eller festlige. Og det gjorde mig glad, sådan helt indeni. At jeg på trods af en massiv modgang har formået at holde mig oppe, kørende og igang – det er for mig en kæmpe stor ting, og samtidig en gigantisk highfive til mig selv. Nedenfor er fem af de øjeblikke som jeg har valgt at skitsere som de allerbedste.

  • Jeg blev bachelor i juni måned, yay.
  • Min lille baby, bloggen her, blev født 😉
  • Jeg var i praktik hos søde MM, Twinpaks og Fie Aspöck!
  • Og derved til en masse hyggelige events.
  • Og sidst min ikke mindst, så blev jeg Gudmor til den smukkeste lille babypige, Ella.

Grunden til at jeg er så tilbøjelig til at forglemme, og huske på de ting som ikke er hændt, er  for det meste ved sammenligning. Ja den pokkers sammenligning, som vi vidst alle gør os i. Når venner som bekendte rundt omkring på de sociale medier, især Facebook, skildrer med enten forlovelse, at de venter sig eller har fået drømmejobbet. Så er det ikke til at undgå at kigge indad i selvsamme øjeblik, og indse hvor langt man er fra netop dette. Og ja, det hele skal (forhåbentlig) nok komme når tid er. Det er bare svært, når ‘alle andre’ træder flere skridt op af trappen, og jeg bliver ved med at falde ned af den 😉 Følelsen af at stå tilbage, også selvom jeg udemærket ved, at jeg ikke er alene om denne! I forhold til kærligheden dette år, kan jeg godt være lidt af en lyseslukker og pludselig tro mere på Carrie B’s statement: ”Maybe our girlfriends are our soulmates and guys are just people to have fun with”. Nytårsaften, lige inden rådhusklokkerne gjorde klar til at velkomme 2016, som vi stod der var mine piger om noget mine soulmates, dem som jeg ikke kan eller vil leve uden. Men lad os håbe at 2016 vil være en tand bedre, i både i kærlighedens navn, og at alle vil forblive raske.

Et nyt år med komplet blanke sider, hvad vi vil gøre med disse det er op til os selv. En ting er blot sikkert, 2016 bliver ikke en dyt anderledes end de forrige, medmindre vi selv rækker ud og ændrer på det. No one is you, and that’s the power. Rigtig godt Nytår!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julen varer længe, koster mange penge