Den der kærlighed.. hvorfor er det så hulans svært?

Eventyr og alt derimellem..

Collage-Thailand

Det er ved at være længe siden jeg sidst har berettet omkring mine tusindvis af tanker, som jeg ofte gør mig i her på bloggen. En af (de sjovere) grunde er, at jeg skal ud og rejse, næ faktisk på eventyr, no more no less. Jeg skal, om bare to uger, til hele tre forskellige lande over to måneder –  nemlig hhv. Cambodia, Vietnam og Thailand. Formålet med denne eksakte tur er delt op i to, for de som er interesserede. Vi starter med en måned i Cambodia, hvor vi skal lave frivilligt arbejde i form af formidling og kommunikation i forhold til de sundhedsmæssige problemstillinger som forekommer hos befolkningen. Vi skal derfor være med til at informere og nedskrive disse budskaber – udover det, så ved vi ikke præcis hvad der skal ske, men spændende bliver det. Det er jeg sikker på. Punktum. 😉 Måneden efter foregår i Vietnam og Thailand, to uger hvert sted, hvor den står på ferie og eventyr. Ud fra hvad jeg har hørt, så skulle der være helt fantastisk begge steder, og jeg kommer vidst hjem med en overordentlig en på opleveren.

Jeg er muligvis lige så spændt som jeg er nervøs, for én ting er sikkert det er ekstremt nyt og anderledes for mig. Jeg har aldrig, og hold nu fast aldrig, rejst udenfor Europa – og det siger vidst en del. Jeg er ganske vant til at rejse til forskellige himmelstrøg, men altså inden for Europas kendte grænser – både Storby – og Charterferier. Derfor ved jeg ikke helt hvad der venter mig af dette, eller hvad jeg skal forvente om ikke andet, men det kan vidst også have sine fordele, for en tryghedsperson som mig 😉 Valget om at tage afsted har været længe undervejs, for det er egentlig ikke noget jeg som sådan har haft trang til at gøre. Og havde mine tre rejsemakkere ikke spurgt mig, så var jeg nok blevet her i bette Danmark. Men nu måtte tid være til at prøve noget fuldstændig anderledes og nyt. En ny start på år 2016, og forhåbentlig kommer jeg hjem igen med fornyet energi til at samle tankerne og komme ud på den anden side. At opleve en anden kultur, det tror jeg kan være enormt sundt, og at komme væk fra vinterkulden herhjemme ikke desto mindre, høhø. Vintermånederne er bestemt ikke min kop te (eller kaffe om man vil), selvom det kan være hyggeligt at sidde indendørs, bevares. Men når man står og mangler den store ske i dette foretagende, så er bestemt ikke lige så hyggeligt 😉
Jeg ER og BLIVER en sommerpige, og derfor bliver det overdrevet lækkert uanset hvad. Jeg tænker ikke at det bliver noget problem, at leve i en afslappende atmosfære døgnet rundt, eller at have muligheden for at ligge på stranden og spise lækker frugt hver evig eneste dag. sell_Dragon_fruit

Jeg håber I alle har en fantastisk fredag aften, hvad end I laver på gader og stræder. Jeg har valgt at tage mig en tiltrængt aften hjemme, i selskab med X-factor, dyne, og mad i sengen! Jep, lige som jeg allermest har brug for det 🙂

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den der kærlighed.. hvorfor er det så hulans svært?