And off we were!

Sihanoukville og solkysset hud

image
Lige så meget som jeg elsker Danmark, og København ikke mindst, så elsker jeg altså at søge mod varme himmelstrøg, sol og sommer. Jeg er kuldskær som bare pokkers, og fungerer allerbedst i varmen, helst over 30 grader. Dette er præcis hvad jeg udnytter på mit eventyr i Asien. Mens jeg tidligere påbegyndte dette indlæg, lå jeg i en solseng, på en ret så hyggelig og afslappende strand i Cambodja, Shihanoukville, som jeg gladeligt anbefaler. Udsigten var vanvittig og mindede mest af alt om en overdådig reklame fra et hvilket som helst rejsebureau. Jeg giver et stort stort fem tal herfra!

Solen var ved at gå ned, efter at have været på sit højeste mange timer forinden, bølgerne skvulpede, og til højre for mig stod en ubeskrivelig lækker vanilje millshake, som for mig er lig med ferie 😉 Min overbo var en umådelig flot Palme og ved min side lå 3 søde og dejlige rejsekammerater, som alle nød hver deres liv, præcis som jeg! Det var ganske fantastisk og afslappende. Jeg slentrede ned af stranden, mutters alene, med musik i ørene, cleare tankerne, og gik bagefter tilbage to at slikke sol. Det er afsindigt sundt for krop og sjæl, og jeg kunne mærke en fornyet energi midt i dette strand-paradis. Det bedste af det hele er, at det hele først lige er begyndt, og der er hele 7 ugers eventyr tilbage, yay! Det er den absolut bedste beslutning jeg har taget længe. En pause fra hverdagen og dens til tider mange dilemmaer. Selvom de dukker op i ny og næ, er det trods alt nemmere at gemme dem væk, når man befinder sig på den anden side af kloden. En rar måde at koble af på, og mærke efter. En ting er sikkert, livet skal leves og mennesker skal tilgives. Men lige nu har jeg givet mig selv tid, og jeg nyder det i fulde drag!

image

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And off we were!