Sihanoukville og solkysset hud

Cambodia calling og ny yndlingsgenstand..

image

Cambodia er et ret utroligt, men anderledes, land. Et land med enormt mange forskelligheder op og ned af hinanden. Eksempelvis flyder det med skrald rundt omkring i gaderne, og fattigdom er et kæmpemæssigt problem: De fleste huse og bygninger er præget af patina, for at sige det på den pæneste måde overhovedet. Alligevel er forekomme det, at smukke og til tider ret så imponerende palæer, villaer og lækre biler dukker frem. Forskelligheden gør sig virkelig gældende, og det fandt jeg for alvor ud af da jeg igår var på seightseeing rundt i byen. Midt i nærmest ingenting, lå et gigantisk japansk shoppingcenter. Når jeg skriver gigantisk og japansk i én og samme sætning er det fordi, at det vitterligt var som man ofte forestiller sig alting i Japan. 5 etager bestående af tøjbutikker, kosmetik, isenkræmmere, bagere, restauranter og indendørs skøjtehal (udendørs havde nu også været mystisk) 😉

image

Alt var inden for rækkevidde og mindede mest af alt om Fields, bare større. Her tussede jeg og mine 3 søde veninder rundt i nogle timer, som vi gør det allerbedst, høhø. Jeg endte med at købe den yndigste, sex and the City like, taske – godt nok i Mango, men shoppet fik jeg 😉 Jeg har pudsigt nok på mine sidste ferier, formået at købe en taske i Mango, så det er faktisk blevet noget af en tradition – godt nok ikke en gammeldags en af slagsen, men alligevel..

Da jeg på min først dag ankom til dette forunderlige land havde jeg ikke, i min vildeste fantasi, regnet med disse forskelligheder, eller et shoppingcenter større end vi kender det i lille Danmark. Specielt ikke, når de fleste varer på samtlige markedet koster under 5 dollars, og landet på alle andre tænkelige måder, er så dårligt stillet i forhold til levevilkår og resourcer.

Det er nu ved at være sengetid her i Cambodia, så godnat til alle når I når dertil – og så må I have en fanatisk eftermiddag indtil da 🙂

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sihanoukville og solkysset hud