I don't like. I love love love it.

Med røven i vandskorpen!

you_can_do_it

Ohh yes, og her begynder det simpelthen, lige på og hårdt. Mildest talt! Efter at have tilbragt to måneder i Asien, uden den helt store mulighed for hverken motion, gulerødder eller speltkiks, ja så er det altså med at komme op på hesten igen, og det er hårdt! Når kondien pludselig ikke er helt hvad den var forinden, så er det altså ikke helt let at komme i gang igen. Men men men, det skal ikke betyde at jeg giver op, tværtimod faktisk. Det giver mig bare endnu mere blod på tanden til at nå mine mål, endnu en gang. For kunne det lade sig gøre inden, for blot tre måneder siden efterhånden, så burde det ikke være fuldstændig umuligt denne gang heller. Inden jeg begav mig afsted på min livs rejse, som jeg kalder den, så løb jeg tre-fire gange ugentligt og trænede ved siden af, altså i perioder, ikke vildt og voldsomt, men jeg elskede det. Og det gør jeg på sin vis stadig, jeg er nok bare en smule irritabel over at jeg hverken kan løbe lige så hurtigt, langt eller løfte helt så tunge ting. Tænk at en kondi der bygget op over flere år, kan forlade kroppen på så kort tid. Jeg forstår det ikke! Og det gør min krop vidst heller ikke, for på min allerførste løbetur, lige da jeg var kommet hjem, kunne jeg dårligt nok løbe en kilomet i streg, uden at holde pause eller bruste som en gammel hingst. Jeg fortsatte, men jeg måtte altså erkende at det ikke blev meget bedre op mod de sølle 3 kilometer, som mine ben kunne trække den dag. Heldigvis kan man altid tænke på, at lige meget hvor lidt – eller hvor langsomt man løber, så er det altid en bedrift i sig selv – at komme i tøjet og komme afsted! For hey, det er da umådeligt bedre end de som fortsat sidder hjemme i den bløde sofa – jeg siger det bare 😉

Det som virkelig har hjulpet mig igang, det er min højtelskede løbeplayliste, som jeg jævnligt opdaterer. Uden god musik duer helten ikke! Min top fem over uundværlige numre kommer her:

FullSizeRenderTempoet er for mit vedkommende undeordnet, det eneste der betyder noget er, at sangen holder 100 p, høhø! Og det gør de fem ovenstående i den grad. Solskinshilsner her fra min altan, inden jeg begiver mig afsted på ugens allerførste løbetur. Dejlig mandag til alle!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I don't like. I love love love it.