Komplimenter så det batter!

Sommerfornemmelser..

FullSizeRender-2

Maj måned, du gør det godt, du er et catch! Det tegner godt, faktisk har alle fire dage været forbløffende gode, og jeg har for første gang i år kunne tage min elskede læderjakke i brug, med blot en t-shirt indenunder – say what. Og hold nu fast, bare ankler også. Jeg er vild med det. Mere tøj end rigeligt, blot fordi jeg skulle over og handle. Timerne forinden sad jeg nemlig på min altan iført nederdel og bare arme, yay. Det er for vildt,  jeg bliver helt glad i låget. Tænk at det regnede og var iskoldt for blot få dage siden, det er freaking vildt. Alting bliver jo mindst 100 gange nemmere, når solen omfavner os allesammen, og så er det altså let at smile til alle på sin vej. Og det gjorde jeg. Men vigtigst af alt, jeg får en umådelig lyst til at høre vaskeægte sommermusik, og Mysterious Girl stod selvfølgelig for skud her i huset, på repeat intet mindre! Jeg har det vildeste crush på ham Peter A, og denne mystiske pige, yes indeed!

Sol giver energi, og derfor har dagen ikke kun stået på solslikkeri og indkøb. Næ nej, den stod også på en lang løbetur rundt om Damhussøen, alt imens solen spejlede i vandet og svanerne dansede i solen, eller det føltes ihvertfald sådan, (for det gjorde de vidst ikke helt) 😉

Nu vil jeg strikke noget aftensmad sammen, og spise det i aftensolen på mit yndlingsspot, hvor jeg sidder i skrivende stund, nemlig på min solbeskinnede altan.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Komplimenter så det batter!