Sommerfornemmelser..

Well hello.. again!

too_late_to_say_sorry_closeup-2

Min tålmodighed er om noget blevet sat på en kæmpe prøve det sidste lange stykke tid. Jeg har haft umådeligt mange løse ender at holde styr på, og jeg må derfor beklage den tysse periode herinde, is it too late now to say sorry? Det håber jeg ikke, og ellers synger jeg gerne Justin Bieber for fuld skrue 😉

Det der med at komme hjem efter en længere rejse, hvor alting synes nemt overskueligt og ligetil, for at komme hjem til en kæmpe rodebunke om man vil. Hvor alting føles som tusind garnnøgler vinklet ud over det hele, til et kæmpe spindelvæv. Av min arm altså. Men heldigvis ser situationen en smule lys ud for tiden, for jeg endte alligevel med at finde et job, komme ind på den kandidat uddannelse jeg ville næstefter journalistik, nemlig kommunikation på RUC – og jeg håber sådan jeg bliver glad for det. For skrive det vil jeg! Og forhåbentlig kan det hjælpe mig i den rigtige retning. Fingers crossed. Dating livet er til gengæld helt som det plejer, lidt noget hø, hverken ikke-eksisterende, eller mangelfuldt, men min Mr. Big er altså bare ikke dukket op endnu. Jeg arbejder skam på sagen, trust me, høhø! Selvom jeg op til flere gange har været træt, åh så træt af at date den ene idiot efter den anden, jep I said it. Fyre som egenttaget bare gerne vil knalde balloner, mens jeg gerne vil plukke blomster. I forstår pointen. Jeg føler lidt nogengange, at jeg når at blive gråhåret før tid, for er det virkelig så svært at finde en der vil det samme. Eller at finde en hvor kemien rent faktisk er der.

Nu vil jeg tage mig sammen og komme i gang med dagen, for hvem ved hvad den har at byde på. Rigtig god (man)dag til alle! <3

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerfornemmelser..