Lidt om nøgler og andet godt..

Når musik kan trylle! 

tumblr_static_tumblr_static_3s57178l5j0gs8cckos8ggso8_640Jeg har altid været storforbruger af det der musik, og lyttet til alverdens sange og kunstnere gennem mine unge teenageår, og jeg gør det stadig. Jeg kunne bruge flere timer hver aften bare på at sidde og lytte til musik og se musikvideoer på mit barndomsværelse. Hver en følelse kom til udtryk, hvad enten jeg var glad, ked af det eller noget helt tredje, og jeg elskede det. Det var en stund, en tid og et rum som var mit og kun mit. Et sted jeg kunne koble af og mærke efter. Mærke dagen og sunde mig til endnu en af slagsen den følgende dag. Det er noget jeg stadig gør meget brug af, kun undtaget, hvis jeg er overordentlig optaget er serie eller andet spændende.

Jeg har de sidste aftener, eftersom jeg ikke har flere serier at følge med i, brugt ekseptionelt meget tid på denne interesse, og jeg nyder det. Lige for tiden hører jeg Joey Moe på et nærmest pinligt niveau, mest af alt af den grund at jeg hører ham på repeat, kun afbrudt af to-tre andre kunstnere. Især hans nye single ‘Smukkest på en søndag’, fylder mine ører, fra jeg cykler til arbejde om morgenen til om aftenen – lige inden jeg skal sove. Joey Moe har altid fyldt meget i min verden. Udover hans enormt fine stemme, som er en blanding af det rå og det ultra bløde, så emmer han altså af charme. Hvis jeg skulle vælge at date en kendt, så ville jeg altså sætte mine penge på ham, helt uden tøven!

Men, når jeg alligevel vælger at høre noget andet, så satser jeg fuldt og fast på den nye single ‘Bedre end Rihanna’, sunget af Citybois. Det hele startede med Backstreetboys, N’sync og Westlife i de spæde halvfemsere, og hvem kan nogensinde slå dem? Ingen, aldrig, næ nej. Men, der er jo så sket det, de sidste par år, at der er kommet flere og flere unge mænd på banen – og jeg er vild med det. Musikmæssigt dog! Høhø 😉

Først var der Justin Bieber, som ikke er røget ud endnu, for mit vedkommende ihvertfald. Jeg er stadig fuldstændig nede (Mette) med ham og hans sange ikke mindst, som blandt andet kendetegnede mine to måneder i Asien, hvor han hver dag vækkede mig på sengekanten, så at sige. Og tre andre piger, som efter sigende blev næsten lige så vilde med ham, sorry not sorry, høhø! Nu er der så bare sket det, at jeg er blevet ret vild med de der unge drenge, også kaldet CityBois, og den havde jeg altså aldrig i min vildeste fantasi regnet med. Mest af alt, fordi helt unge teenagepiger skriger i vildensky efter dem, og den gruppe mener jeg trods alt ikke længere at være en del af. Men åbenbart, dog uden skrig, men med massere af skrål. Når man så ovenikøbet har verdens mest fantastiske niece på 14 år, så smitter sådan noget altså af på mosteren, det gør det. Og jeg elsker det, for så følger jeg stadig med i hvad der rør sig (uden at lyde helt gammel, men de ting går altså stærkt), og så er stadig en del af det der hyggelige teenagefnidder, som jeg savner lidt, hvis jeg nu skal være sådan helt bundærlig.

Lidt som den gang, hvor det var min mor som var i den båd, og var med på beatet, fordi hun hørte alt det nye før alle andre. So to speak. Sådan har jeg det lidt nu, jeg er hende der altid er et skridt foran i forhold til nye tendenser i musikverden. Det er fedt. på den måde får jeg konstant opdateret min musik. TAK til Cassandra <3

God onsdag derude, jeg vil nyde min fridag med alt det som jeg har allermest lyst til!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om nøgler og andet godt..