Mandagen, der mest alt minder om leverpostej uden topping..

Oh my Bieber!

img_1649

Bedre sent end aldrig, mine skrevne ord kunne ikke finde vej efter koncerten – og kommer derfor hele  s-y-v  dage for sent! Efter et længere en-vejs forhold til ham Mr. Bieber(licious), mødte jeg ham endelig, i egen person, til koncerten i Parken i søndags. Ja, jeg er jo som bekendt blevet rigtig believer, næsten ihvertfald – og så i mine 20’ere. Men hey hvorfor ikke? Han synger jo fantastisk, og så er han super super cute. Vidste man ikke bedre, så kunne jeg snildt været gået for en anden 14- årig pige, med kæben slæbene hen af gulvet, og armene den modsatte vej. Jeg løb ind i Parken med en gruppe søde venner, og var næsten ikke til at styre, haha! Min entusiasme ville ingen ende tage, og det vil den som sådan stadig ikke helt. He does something to be (eller hans stemme vidst nærmere) 😉

Jeg nød det for fulde drag, alt i mens jeg dansede og drak øl på én og samme tid. Desværre må jeg vidst tilkendegive anmeldernes kritik, bare en smule (for nu at være helt ærlig). Det var en lidt flad perfomance han bød på, deroppe på scenen. Specielt fordi han nu en gang er kendt for det stikmodsatte! Han var ikke særlig ivrig for at deltage i sin egen fest, so to speak, da han sad i den røde velour sofa – som var det hjemme i stuen, med anlægget for fuld smadder 😉 MEN, uanset hvad, så er jeg stadig ellevild over at fik hørt mine yndlingssange på nært hold. Det er altid unikt at høre sangene i så stort et forum, live, sammen med tusindvis af glade mennesker, som deler præcis den samme glæde, på den helt samme aften!

Bieber, du må godt lige komme ind i kampen til næste gang! Men jeg er vild med dig alligevel 😉 I’m not sorry!

img_1598

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandagen, der mest alt minder om leverpostej uden topping..