Kærlighed og alt derimellem!

Man får ikke altid det man bestiller!

e0180f82c6c5273050a86a282a597872-pink-peonies-pink-flowers

En gang i mellem hænder det, at man bestiller en ting men oplever at modtage noget ganske andet. Har i ikke alle prøvet at bestille en en bøf der ikke er rød – eller mørk nok. Andre gange bestiller vi måske en bluse online, som er betydeligt anderledes end forventet. Nogen gange køber man katten i sækken, og andre gange gør man ikke.

Jeg elsker at man ikke altid ved hvad man kan forvente af livet. Eller rettere sagt, at vi som mennesker ikke bare kan bestille præcis dét man ønsker. Eller at det nogen gange kommer i en anden indpakning. Eller slet ikke. Nogen gange tager det længere tid med posten, eller måske har postmanden slet ikke være forbi, og man skal rende over på posthuset.

Men, hvor om alting er, så kan det være enormt svært at regne ud hvad man får. Præcis ligesom juleaften, medmindre man er 26 år og ønsker sig Royal Copenhagen, eller andre forudbestemte dingenoter. Bortset fra en kæreste, for de er altså sværere at bestille end man lige går og tror. Det kan jeg ihvertfald berette nøje om. Livet er skrøbeligt, og alting har en ende, selvom en regnorm den har to.

Livet er heldigvis lige præcis hvad vi formår at få ud af det, uanset hvad vi bliver udsat for. Det prøver jeg, at tage ja-hatten på, det meste af tiden. For nogen gange kræver det altså bare et ‘nej’. Eller bare et ‘måske’. Eller et ‘vi får se’.

Vi får se!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed og alt derimellem!