Gå all-in eller go home

Scofield, Michael Scofield!

dont-expect-more-24-prison-break-soon-696x464

Nogengange sker der det, at man sidder tilbage med den vildeste følelse, efter at have afsluttet en skide hamrende fantastisk serie. Men, når det handler om en serie, der er kommet på banen efter MANGE år på bænken – så er det nærmest som at blive genforenet med et familiemedlem, forestiller jeg mig. For det er altså ikke en ting jeg har prøvet.

Her taler jeg selvfølgelig om Prison Break, jeg har det som var det juleaften. Jeg har grædt og svedt de sidste to dage, hvor jeg har suget den nyeste sæson, Sequel, til mig. Faktisk begyndte jeg at se det første afsnit på tv3 forleden aften, men tanken om at vente en helt uge (hver evig eneste gang), det kunne jeg altså godt skyde en FED hvid pil efter.
Holy moly for nogle aftenener jeg har haft, i min helt egen lille bobbel. Jeg elsker det – men lige så meget som jeg elsker det, lige så meget hader jeg det. For når det sidste afsnit løber over (computer)skærmen,  er jeg nærmest grædefærdig. Lige præcis her, er det tydeligt at mærke min store afhængighed til den der serie verden – og ikke mindst, min kærlighed til Michael Scofield. Nøj manner hvor er han dog bare fascinerende. En karakter der har det hele, og her mener jeg selvfølgelig også det der look. Fy føj, hvor gør han det sindsygt godt.

Normalt er jeg ikke fan af de der serier, som pludselig genopstår som en lyn fra en klar himmel. Alene af den grund, at serierne som regel slutter med stil. Nogen gange skal man ikke pille ved den charme en serie kan have, enten fordi det er fra en bestemt tid, eller fordi at den simpelthen bare er SLUT and all gone, på skærmen ihvertfald. Eksempelvis er jeg ikke fan af den måde, hvorpå Beverly Hills 90210, JA det hele skal altså med i min verden, er fortsat som en anden sæbeopera. Kelly er vidst ansat på den skole, hvor hendes datter tilsyneladende går og Brenda er vidst også med, mig bekendt. De viser sig kort gennem serien, og resten er erstattet med nye modeller. Hvor er resten af slænget? Do it right or don’t do it at all. Det funker slet slet ikke, specielt ikke når man er inkarneret Beverly fan! Men den nye sæson af Prison Break, det får ti ud af ti stjerner herfra. Jeg er kæmpe fan og jeg vil anbefale alle at se den.

Jeg kan slet ikke få armene ned, og jeg er slet ikke klar til at lande på puden som det ellers var tiltænkt.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gå all-in eller go home