Grøn er det nye sort..

Weekend, gadefest og godt humør..

Weekenden startede for mit vedkommende med veninde-hygge og lækker mad. Senere på aften tog vi i Tivoli med min søster og niece, hvor vi skulle ind og høre Julias Moon og Scarlet Pleasure til fredagsrock. (Dog blev vi en smule skuffede, tror vi havde regnet med en vildere fest) 😉

I dag bestod min morgen af afslapning, løb og vasketøj (jep rigtig lørdagshygge) haha! Senere på eftermiddagen tog jeg min veninde under armen, og vice versa, og cyklede afsted til Istedgade, hvor der blev holdt indvielse af det nye Istedgade. Dette skete i form af den hyggeligste gadefest-stemning (lidt a la distortion). Vi var SÅ vilde med det, og fik både kigget i butikker, drukket kaffe og hygget på livet løs 🙂

Heldigvis er der stadig masser af weekend tilbage! Det eneste jeg mangler er bare at solen vil skinne.

Hav en fantastisk lørdag aften, hvad end den står på Melodi Gran Prix, bytur eller noget helt tredje)!

FullSizeRenderIMG_8956

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn er det nye sort..