DEAR FUTURE HUSBAND..

(1.) Juni, du er god ved mig!

Jeg kan mærke at juni og resten af sommeren bliver god ved mig, det kan jeg virkelig!! Grunden til dette er nemlig intet mindre end følgende: At jeg i dag startede min praktik hos søde Mette Marie Lei Lange – og Fie Aspöck i Townhouse, og jeg kunne vitterligt ikke være mere GLAD (helt op til skyerne og tilbage igen). Jeg er allerede ellevild, og glæder mig til at lave en masse spændende ting.. 🙂 Kontoret er simpelthen så fint, og så vrimler det med søde mennesker og lækker stemning – I LOVE IT! Glæder mig til de næste 3 måneder.

Da jeg havde fri, guess what, ja så kunne undertegnede slet ikke styre sin lyst, og endte med at kigge butikker på strøget. Det er ikke sådan, når kontoret er placeret lige midt i smørhullet (det bliver farligt, kan jeg mærke). Det resulterede i, at jeg kom hjem med den smukkeste ring fra ‘Moss Copenhagen’, en fin stribet grøn bluse fra ‘Nørgaard på Strøget’ og sorte bukser fra ‘Weekday’ (Ooops I did it again) 😉

Håber, at I andre har haft en lige så fantastisk 1. juni som mig! Og lad os så lige håbe på bedre vejr resten af sommeren! AMEN… 🙂

 

lagoon-pearl-963784_4Unknown-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEAR FUTURE HUSBAND..