At home!

SOMMER FORUDE – sommeroutfits og bare ben

10487451_10204538342567288_8192761399873551928_n

Kan I mærke sommeren komme sigende? Lummert er det ihvertfald, og dagens løbetur synes hård og enormt svedig 😉 haha! Men den er god nok, som I sikkert har hørt, er der sol og sommer forude! Helt op til 30 grader, ifølge DMI, men nu må vi jo se. Den danske sommer holder jo ikke ligefrem altid hvad den lover. Men jeg føler mig ihvertfald optimistisk og det betyder jo, at vi allesammen kan få lov til, at hoppe i sommertøjet og være en hulens masse udenfor. Om jeg glæder mig, det kan I bande på! Jeg har tænkt mig, at udnytte sommervejret til fulde og har i den anledning tænkt mig, at tage en tur til Islandsbrygge. Den bydel besøger jeg alt for sjældent, og hvis ikke det sted kan noget, ja så ved jeg simpelthen ikke hvad der kan! Jeg vil ihvertfald  nyde solen, gode venner og kold rosévin! Herudover, vil jeg tilbringe tid på min altan, som i den grad har savnet selskab, og i den forbindelse nyde mine fine altanblomster.

Hvad har I af planer for den kommende sommeruge? Nogle gode ideer, som I kan sende min vej? <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At home!