A whole new world..

Gyldne hårstrå på en solrig lørdag

FullSizeRender

Jeg sidder i skrivende stund hos Gun-Britt Coiffure, hvor der er hele to søde piger om at ordne mit hår. Jep, jeg føler mig lidt som en stjerne. Først cappuccino i den ene hånd og mobilos i den anden. Nu chokolade og hindbær smoothie, det føles vitterligt som at være på besøg i himlen! What a perfect morning.Jeg er meget spændt på at se det, forhåbentlig, fine resultat! Efter at have tegnet og fortalt til søde Frederikke, blev vi enige om en gylden beige farve, som er til den mere naturlige side, og det kan vi jo godt lide. Det naturlige er in, og det er lækkert!! Men helt naturligt bliver det trods alt ikke, for jeg vil nødigt droppe farvningen, og gå rundt med en leverpostejsagtig paryk, no way! Det er altså for kedeligt til min smag 😉 Men næste gang tror jeg bestemt, at jeg vil investere i en klipning også. Alle ser nemlig utrolig lækre ud, efter en tur i de mange kyndige hænder! Ved siden af mig står selveste Gun-Britt, som er utrolig smuk, og ja hendes hår, det taler vidst for sig selv!

Når jeg nu en gang er færdig, så vil jeg begive mig afsted her fra Ny Østergade, og kigge lidt i butikker for hey, med nyt hår, så fortjener jeg da også et nyt outfit, ikke? 😉
I need some! Specielt til fremtidige dates, eller ihvertfald en med ham Mr. date der. For ham skal jeg nemlig ses med igen. Hell to the yes!

God lørdag für alle!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A whole new world..