All that glitters!

A whole new world..

Aladdin1

Som et nyt kapitel i mit liv, er jeg begyndt at date. Puha, ja tak for kaffe! Det kan nu i sig selv godt være en smule angstprovokerende at skulle på en date. Især efter at være blevet single efter 4 år, og når det er en person som man kun har skrevet med. En ting er skrevne ord, en anden er nemlig den virkelig verden, hvor man rent faktisk skal tale sammen –  og som godt kan være en anelse skræmmende. Alt nyt er jo som bekendt skræmmende, fascinerende og spændende, heldigvis. Hvis ikke det stod sådan til, ville de fleste ting da også være en kende kedelige, vil jeg da mene. Når man nu skal møde et nyt menneske, så er det vigtigt at vise hvem man er, samtidig med at se forholdsvis pæn ud, og det er jo noget der til tider kan skabe en vis splittelse, specielt når klædeskabet ikke deler denne holdning 😉 Da jeg forleden skulle ud af døren, synes jeg nemlig ikke at der var noget at byde på. At skulle se anstændig ud, samtidig med at være komfortabel, se det kan godt være svært. Men jeg endte, som altid, alligevel med at finde et nogenlunde sæt. En flot skjorte og nogle løse, men pæne, bukser, og ja så mine sølvsko! De sidder fast på mig disse dage. Jeg havde faktisk en ret fantastisk date, og vi havde en masse at tale om. Det var en rar følelse ikke at skulle nikke og smile akavet. Og der er jo i forvejen er nok at tænke på. Sidder håret som det skal, og hvad synes han om mig, ud fra de valgte billder. Ligner jeg mig selv fra billederne, eller føler han sig snydt? Har I nogensinde prøvet det? Det har jeg. Både udseends -og personlighedsmæssigt. Det er altså ikke fair 😉 Men nu må vi se hvad der sker, jeg har jo som tidligere nævnt, haft erfaring med at blive ghosted. 😉

Udover denne historie, om min meget lille, og næsten ikke eksisterende, berøring med kærlighedslivet, så er det fredag, og jeg skal ikke så meget som at sippe til en G&T. Jeg har nemlig de sidste to dage været oppe før fanden har fået sko på, allerede kl 05.30, (it’s too damn early), så i aften vil jeg treate mig selv med serie og afslapning på sofaen. I morgen skal jeg nemlig atter forholdsvidst tidligt op og afsted, da jeg har en frisørtid hos Gun-britt, eller det vil sige Frederikke, klokken 9 sharp. Men det er bestemt det værd. God fredag og god weekend. Go dance all night!

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All that glitters!