Lørdags-lommepoesi for alle pengene!

Gråt i gråt..

50-shades-of-grey-poster-1200x630

Igår da jeg stod og kiggede på mig selv i spejlet, altså bare lige et split sekund, som man står der og vasker hænder, I ved, fik jeg øje på noget i mit hår. Et grå hår, grå!? I første øjekast kunne jeg ikke tro mine egne øjne, var det blot lyset der drillede og altså  bare snyd og bedrag, eller havde jeg lige fået øje på mit første grå hår? Ohh I did! Det var stift og lysegråt, og med det samme, uden tøven, gjorde det værst tænkelige i en sådan situation –  hold nu fast ‘trommehvirvel’, jeg hev det sgu ud. Og man siger jo som bekendt, at der kommer flere til begravelsen, så jeg venter i spænding, not.. 😉 Det er simpelthen for tidligt efter min smag.

Godt nok er jeg officielt på den kedelige side af 20’erne inden længe, men helt øligt, hverken min mor eller moster lider af dette problem. Så jeg får simpelthen æren af at være den første, tusind tak deroppe! Jeg er bestemt ikke fan, men heldigvis er jeg stadig 18 år indeni 😉 Ikke efter en bytur bevares, bestemt ikke. På ingen måde faktisk! Alligevel har jeg selvfølgelig sat et kæmpe fedt rødt kryds på samtlige fredage og lørdage i december, som alle indebærer alhohol (forhåbentlig i begrænsede mængder), selvom jeg nu alligevel den slår hårdt hver gang. Hvis ikke det er tømmermændene der banker på, ja så er det misandten trætheden, som en i bare fanden. Og den er dæluntenlyneme svær at sælge videre. Ingen vil have den. Som sjatterne dagen derpå. Eller nogen vil helst sikkert gerne, men ikke moi, næ nej. Det kan de beholde for sig selv.

God aften og glædelig 2. december herfra stuen, hvor der så småt er sat vind under julesejlene <3

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags-lommepoesi for alle pengene!