Brætspil og familiehygge

Arbejd’ Arbejd’ + lidt feriestemning!

IMG_0515Godaften herfra! Jeg er netop trådt ind af døren efter en ret så opfriskende aftenløbetur, men det varer nu ikke længe før undertegnede overgiver sig til drømmeland. Men inden jeg gør det, så har jeg altså tænkt mig at skrive et bette indlæg 😉 Hvor lyder det dog alt for kedeligt at gå i seng før klokken 22 på en lørdag aften, og det er det såmænd også. Det er ikke noget jeg som sådan gør af egen fri vilje, men simpelthen fordi, at jeg har haft en, og hold nu fast, 10 timers lang arbejdsdag! Ohh yes, den startede klokken 6 i morges, hvor jeg ganske ufrivilligt stod op og så småt cyklede afsted mod Nørrebro. Det er nu aldrig det fedeste, at skulle arbejde på en ganske fortræffelig sommerlørdag! Heldigvis var vejret og dagen med mig, og den endte nu egentlig ganske ok. Som man kan se på min Instagramprofil, @isabellafrom, sørgede jeg defor for, at nyde fredagen i fulde drag. Dette gjorde jeg sammen med min søde veninde, bestående af (udsalgs)shopping –  og jeg endte som altid med at finde en masse fine (blå og gule) ting. (UPS). ‘I like my money right were I can see it, hanging in my closet’ – I guess! OG I skal da ikke snydes for et glimt af dem.. 😉

Efter at have endevendt gud ved ikke hvor mange butikker, endte vores vej ved Graabrødovre Torv. Her stod den på lækker aftensmad på Restaurant TaspasG, mens vi var omgivet af den vildeste feriestemning og ikke mindst sol ud til langt ud på aftenen. Det var helt eksotisk, og vi sad udenfor i flere timer og snakkede – og som vi sad der følte vi egentlig, at vi sad på en sydlandsk tarverna langt langt væk! København, hvor er du dog en fantastisk by, når solen ellers er til at jage ud fra sit vanvittige skjul..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brætspil og familiehygge