Kom og køb, lopper på Remisen!

EFTERÅR OG KOLD SNUDE!

screen-shot-2014-04-15-at-2-48-35-pm

Single and Fabulous?

Det meste af weekenden har jeg følt mig nogenlunde som ovenstående billede af C.B. Lidt som udskidt æblegrød om man vil. En betegnelse som mine veninder og jeg altid har benyttet os af, når vi skulle forklare en følelse af ubehag 😉 Efterår mig her og efterår mig der! Vi lever tilsyneladende i et land hvor solen titter frem, lige akkurat så vi når at få en dejlig smagsprøve, for dernæst at bestille sin returbillet, hurtigere end Lindsey Lohan når at lave unoder. Jeg har måske derfor valgt at holde på sommeren, bare lige en ekstra uge eller to, I ved når man har sandaler på og stadig kun en læderjakke 😉 Men når man leger sommer lidt for længe, ja så bliver man let og elefant forkølet. Chancen er ihvertfald om noget større, yes indeed. Dette har jeg så været vidne til på egen krop de sidste par dage, tak for det vejrguder, hvor en forkølelse med en ekstra sidegevinst i form af ondt i halsen, har sneget sig ind på mig. Måske er det i virkeligheden en blanding af for lidt påklædning, og dét at have været vikar i en vuggestue den sidste uge. Derfor måtte jeg simpelthen melde mig syg i dag, for at sove det værste ud af kroppen, og være tip top til endnu en dag i morgen og resten af ugen.

FullSizeRender-3Min dag har derfor nogenlunde set således ud, da jeg i mine få vågne timer benyttede mig af Läkerol med eucalyptussmag, i håb om igen at kunne trække vejret, og undgå den grumme næsespray (that I do not like). Derudover bestod retten, så at sige, selvfølgelig af Sex and the City, det må være det eneste rigtige på sådan en dag. Det redder mit humør hver evig eneste gang, og så har jeg vidst også noget af et girl crush på hende Carrie Bradshaw. Jeg elsker hendes tøjstil, uanset hvor firserfly den er. Hun er en kæmpe inspirationskilde til både hverdag og fest. Jeg er vild med det.

Nu vil jeg se et afsnit mere, inden jeg atter begiver mig afsted mod drømmeland. Kan I alle nu sove helt igennem fantastisk. I morgen vil jeg væbne mig med en tyk trøje, lukkede sko og dertil en bette halstørklæde, det må være dagens note to self. Nu går jeg all-in 😉 GODNAT.

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og køb, lopper på Remisen!