Søndag, regnvejr og Finderskeepers!

Maj, du flirter med mig!

Det er i dag tirsdag den 5. maj og jeg kan stadig ikke forstå, at vi nærmer os sommeren med hastige skridt – JEG ELSKER DET, intet mindre!

Maj 2015 har været intet mindre end fantastisk indtil videre – og her får I lige mine absolut højdepunkter 😉

Fredag, som var den 1. maj blev for første gang i flere år tilbragt hjemme med bachelorskrivning. Jeg har egentlig altid tilbragt 1. maj i Fælledparken sammen med gode venner og hygget til mørkets frembrud (næsten). Det er det perfekte samlingsted, hvor man altid møder de mennesker som man ikke ser så tit – jeg er vild med det! I år passede tingene desværre bare ikke.

Jeg cyklede i stedet med min veninde, Julie, ind mod Halmtorvet, hvor vi spiste en lækker salat fra Weedofood og nød solens stråler – derefter tog vi i biografen, hvor vi så ‘Samba’, som er en fransk film med Omar Sy i hovedrollen. De af jer som har set ‘De urørlige’, vil jeg helt klart anbefale denne film også. Den har humor og det der romantik, som vi piger til hver en tid sluger råt 😉

Lørdag var en dag bestående af  bachelorskrivning og en lang gåtur (min veninde luftede mig og omvendt)! Vi sidder begge to og skriver hhv. bacheloropgave og speciale, så det var mere end tiltrængt. Om aftenen stod den på vinhygge med den selv samme veninde og 4 andre søde piger på Cafe Victor efterfuldt af lækre drinks (strawberry-mojito) på Katz cocktailbar, som ligger lige ved Frederiksholms kanal. Lækre og billige drinks, hvem kan stå for det?! JA jeg kan ihvertfald ikke, så er det sagt!! Haha.

For at det ikke skal være løgn, så var søndag lige akkurat så lækker ved mig, som de forrige dage! Jeg var nemlig forbi ‘Foodmarket’ i Kødbyen, hvor min veninde og jeg spiste de lækreste pizzaer fra ‘Mothers’, gik en tur og havde ‘the time of our lives’. Det havde vi vitterligt.
Jeg vil bestemt anbefale alle at tage der forbi, det er simpelthen så hyggeligt (en rigtig københavner/hipster stemning) 😉

Jeg kan mærke at maj er i gang med en hed flirt med mig og jeg kan lide det!

Skøn dag til jer alle!!!!!

 

IMG_8708.PNGIMG_8645.JPG

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndag, regnvejr og Finderskeepers!