Fredag, fridag og lækkert hår

Weekenden der gik – i ord og billeder!

bags-under-my-eyes-are-chanel

Puha, det er allerede mandag, og jeg sidder i dette sekund på kontoret, mens regnen pisker ned og er så småt i gang med dagens opgaver. Jeg har drukket en STOR kop kaffe i håbet om, at trætheden så småt forsvinder! Denne weekend bød på mange hyggelige ting for mit vedkommende, dog uden særlig meget sol – that I don’t like! 🙁

Lørdag formiddag stod den på en dejlig løbetur med en sød veninde, efterfulgt af en hyggelig 18 års fødselsdag i familiens tegn. Det var nemlig min kusines dreng, Frederik, der skulle fejres og bydes velkommen i de voksnes rækker (18 år). Jeg føler mig helt gammel, og alligevel føler jeg ikke, at det er mere end blot et par år siden, at jeg selv fyldte 18 år, tiden flyver (og jeg kan ikke følge med). Det var sådan en hyggelig dag, med utrolig MEGET lækker mad 😉 Blandt andet de to smukke lagkager som ses lige nedenunder, wooow siger jeg bare! Kreativitet længe leve (min skønne kusine, Helene(s), flotte bagværk)!

FullSizeRender.jpg-1FullSizeRender.jpg

En med cheesecake og en med nougatbund, OG det føltes vitterligt som en bid af himlen!

FullSizeRender.jpg-2

Igår søndag, stod den på en cykeltur ind til byen sammen med min søde veninde, hvor vi legede turister i egen by. Vi gik en tur ved Amalienborg, og nødt den fantastiske Københavnske, stemning sammen med en masse glade turister – i en by, hvor solen tittede en smule frem en gang i mellem. Inden vi atter cyklede hjem igen, tog vi forbi det hyggeliste Italienske madmarked på Gammel Torv lige ved strøget, som bød på lækre italienske specialiteter. Da vi sad der, midt i en ret så feriepræget stemning, kunne vi slet ikke lade være med at tænke tilbage på vores sommerferie til Rom sidste sommer!

Jeg var som i kan se på billedet, iført min nye stribede bluse fra Nørgaard på Strøget, fine lædersandaler fra Bianco by CSM og min sprit nye taske fra H&M.

God mandag derude – lad os håber at sommeren sparker ind, inden alt for længe!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredag, fridag og lækkert hår