EKSAMENSLÆSNING OG NAVNEÆNDRING

NY TITEL OG SELVFORKÆLELSE

 

IMG_9627.JPGÅååh, hvor er det bare en fantastisk følelse, endelig at være bachelor i sundhedsfremme & psykologi. Jeg var nemlig til min bacheloreksamen tirsdags, hvor jeg sammen med 3 andre søde piger, forsvarede vores bacheloropgave til ug, kryds og slange (om man vil) – vi fik nemlig allesammen 12! Hele 2 tal, jeg synes det er alt for fedt og jeg er vild med, at have fået 12 i ‘the final exam’. Jeg gik derfor ud fra eksamenslokalet med rank ryg og følte mig lidt som dagens kvinde i skysovs – hvorvidt det egentlig var mig eller censor, der skulle have den titel, det ved jeg dog egentlig ikke! 😉 Men lykkelig, det var jeg og er jeg! Da jeg kom ud af lokalet, stod min yndlings person af alle, nemlig min veninde, og hendes mor og ventede på mig med blomster og lækkerier! De var kørt til RUC, for at overraske mig, dog vidste jeg det egentlig lidt i forvejen, da de kom til at afsløre sig selv et par dage inden, hihi. (det kan være svært at overraske)! Men det gjorde slet ingenting! Det var SÅ fantastisk, at de ville komme for at fejre mig.

Efter at have skålet i champagne tog vi til Roskilde Torv, hvor vi spiste en lækker frokost på Café Vivaldi. Alt i alt en hyggelig dag, dog bedraget af det danske sommervejr, som åbenbart ikke vil vise sit solbeskinnede ansigt for os i år. It really sucks!

Nå, men for at forkæle mig selv, som jeg synes måtte være på sin plads, købte jeg mig selv to fine gaver! Som kan ses på ovenstående billeder, nemlig en fin fin skjorte fra Stig P og en lækker taske fra H&M – hvad synes I? 🙂

God (regnvejrs)torsdag allesammen! <3

Som altid, kan I også tjekke min Instagramprofil @isabellafrom!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EKSAMENSLÆSNING OG NAVNEÆNDRING