EN STOR DAG

Weekendløjer og polske drinks!

FullSizeRender-3

Dét der weekend, det er fantastisk! Især når dagene består af lækker lækker mad og glade mennesker. Igår var jeg gæst til den festligste bryllupsfest, da brudeparret havde valgt at holde en kæmpe fest, efter at være blevet gift nogle uger forrinden. Festen blev holdt på Restaurant Charlottenlund Fort, som virkelig er et intimt og hyggeligt sted, med udsigt over vandet. Men som bekendt er efteråret jo begyndt at vise sit mørke ansigt, og vandet var altså ikke til at skimte særlig længe, desværre. Da jeg sammen med mine to kusiner og deres mænd ankom til stedet, var der allerede mange mennesker at hilse på, for hvis der er noget vi er gode til, så er det enten at komme for sent, eller just on time, som igår. Det må være et eller andet i generne, for det er tydeligvis alle kusiner der er tale om, og den er sikker hver gang, ups! På forhånd undskyld til alle de fremtidige aftaler, jeg lover at blive bedre 😉 Nå, men for at gøre en utrolig fabelagtig aften kort, spiste og dansede vi til dj’ens mix til langt ud på natten. I baren stod en masse søde bartendere klar til at servicere os med drinks i lange baner. Der var 5 forskellige drinks at vælge i mellem, heriblandt min absolut yndlings af alle tider, nemlig ‘Mojito’, og en ny favorit som mig vidst bekendt hed ‘Polish Balltamer’. Denne drinks bestod af apple sour, basilikum, vodka og et par ingredienser mere, umiddelbart lød den ikke særlig appetitvækkende da jeg først fik øjenkontakt med den, men efter at have flirtet lidt med sådan en polsk én, gav den lyst til flere og flere. Dette resulterede i en hed affære, hvor mig og min ene kusine fik en lille en over tørsten 😉 Efter at have rendt op til baren flere gange end hvad godt er, blev der bare sagt to af de polske, og bum så stod de der. Da klokken slog 4 gav vi op og tog hjem af. Jeg har desværre ingen billeder af gårsdagens strabadser, da jeg hyggede mig så umådeligt meget med familie jeg ikke ser alt for tit, og derfor glemte jeg alt om billedtagning. Og så var lyset simpelthen ikke til det, hyggebelysning er det bedste, men altså ikke når der skal tages billeder. Jeg havde min fine fine blomsterede Ganni kjole på, som jeg slet ikke kan stå for. Den gjorde det ret godt, og jeg følte mig både festlig og godt tilpas. Den var som skabt til mig, og så var den lige så god at danse i 😉

image3xxl

I dag har jeg ikke været helt på toppen, og har mest af alt været træt og uoplagt. Og på sådan en dag er det altså ret OK, at have en veninde boende i samme opgang, som ringer og spørger om jeg ikke vil med ud og gå en tur, og på den måde blev jeg altså også luftet i dag, høhø!

 

Husk at I atid kan følge min blog på bloglovin og instagram @Isabellafrom

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN STOR DAG