Weekend, gadefest og godt humør..

DEAR FUTURE HUSBAND..

Nej, dette blogindlæg handler ikke om en kommende mand (desværre) 😉 – men derimod om at jeg igår var til Meghan Trainor koncert i VEGA med min søster, niece og hendes veninde. (Og ja vi var omringet af teenage piger og deres forældre) Meeen, når det er sagt, så havde vi altså alles 4 vores helt egen FEST 😉 Vi dansede og skrålede og kunne (næsten) alle sangene 😉 Hvis I ikke allerede kender hendes sange, så ind og tjek hendes album ‘Title’ ud.

Og som I næsten kan fornemme på overskriften, ja så er min yndlingssang altså ‘dear future husband’. Den rocker min hverdag lige for tiden og hjælper på humøret når den står på bachelorskrivning, som jeg heldigvis skal aflevere med min gruppe i morgen. Jeg kan slet ikke få armene ned og glæder mig i den grad til at nyde sommeren (og forhåbentlig lidt sommerromance)!!!

 

IMG_9060IMG_9079

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend, gadefest og godt humør..